2777
2789
عنوان

هنوز بابت قضیه کیک ناراحتم + عکس

13097 بازدید | 320 پست

بچه ها دیشب گفتم، دیروز از ساعت ۱۲ داشتم برا تولد دوس پسرم کیک درست میکردم ساعت یک پیام داد که اگه هنوز درست نکردی نکن چون من نمیخورم خانواده یهو برنامه ریخت برا شب مهمون دعوت کردن، گفتم کیک تو فره گند نزن، ببینید ما فر خونمون خرابه و توافقی فعلا نمیخوایم خانواده هامون چیزی بدونن برا همین رفته بودم خونه دوستم کلی هم مواد خریده بودم، نمیشد بندازی یه روز دیگه یا کیکو نگه داری، گفت ساعت ۶ میام دنبالت باهم میخوریم یه ساعت دور میزنیم و بعد میرم خونه مهمون داریم، ساعت ۶ و نیم اومد نیم ساعت دور زدیم لب به کیک نزد، چندبار تشکر کرد گفت هرکار امشب نکردیم فرداشب میکنیم و بعد از نیم ساعت بردم خونه یدونه بوس کردم و پیاده شدم، کیکم گذاشته بودم صندلی عقب، به شدت ناراحتم از اینکه اینهمه هزینه کردم و زحمت کشیدم حداقل یه قاشق نخورد یا یه عکس باهم نگرفتیم، اون با خودش حتما میگه منکه کیک نخواستم با اینکه وقت نبود دنبالشم رفتم یه دوری هم‌ زدیم تشکر و بوس هم کردم پس اوکیه، ولی من واقعا دلخور شدم، این پیامام که جواب نداده یحتمل نخواسته دعوا شه، ولی هنوز ناراحتم، نگید چرا کردی چون بعد یه سال رابطه زشته برا شب تولدش هیچ کار نکنم خواستم محبت کرده باشم، بنظرتون بگم بریم بیرون اونجا قشنگ بهش بگم چقد بد بوده کارش و چقد تو ذوقم خورده؟ چون دلخور شدم ممکنه فک کنه قهر کردم نمیخوام ببینمش.. 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

دوستان میشه لطفا هرکی این پست و میخونه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان علیه السلام و حاجت روایی من دعا کنه و صلوات بفرسه ممنون حاجت روا بشین 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کیک خوشگلی حیف برای اون که درست کردی عزیزم

قدر خودتو بیشتر بدون🤗

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بنظرم دیگه نگو

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

حق با توعه 

چرا اینجوری رفتار کرد اخه ☹️

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

چه کیک خوشگلی، کیک رو دادی برد ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

من بودم حتما ناراحت میشدم😊اولویتش باید همسرش باشه نه مهمون و خونه مامانش اینا😊 از این ب بعد سنگین و سرد باهاش رفتار کن

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
حداقل ی عکس میتونست بگیره

واقعا ناراحت شدم، شما میری خونه کسی ازت میپرسه شام میخوای؟ میگی نه بخدا من خوردم سیر سیرم، طرف باز تدارک میبینه برای شام، نمیری سر سفره بشینی به احترامش یکم بخوری؟ خب اینهمه زحمت کشیدم هنز به خرج دادم دوستمو زا به را کردم، وقت نداشتی درست، نیم ساعت وقت خوردن دو قاشق کیک میشد که،

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق