2777
2789
عنوان

هنوز بابت قضیه کیک ناراحتم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 13097 بازدید | 320 پست
حق با توعه  چرا اینجوری رفتار کرد اخه ☹️

اصلا دیشب انقد ناراحت شدم گریم گرفت، اون تو راه چندبار توضیخ داد که نمیتونه بمونه و اگه میشد میموند و فرداشب بجاش فلان میکنیم و..یدونه بوسمم کرد که مثلا ناارحت نشم؛ ولی من همه فکرم این بود که من چندین ساعت زخمت کشیدم یه قاشق هم ازش نخوردی؟؟!

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
یکی از کارایی که باعث میشه مردی از زنی زده بشه همینه

چی؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیکت خیلی خوشگله

حیف زحمتی که برا کیک کشیدی عزیزم

عزیزم خودتو ناراحت نکن حتما اونم ناراحت شده دست خودش ک نبوده یهویی شده و مجبور شده بره 

اگ برای این جور چیزها ناراحت بشی ممکنه ازت زده بشه

البته نمیگم دلخور و قهر نباش بهش دلخوریتو نشون بده اما ن جوری ک بحث ب دعوا و مشاجره بکشه

خیلی خیلی ناراحت شدم اخه باورت نمیشه چقد، اخه کلی برنامه چیدم کلی زمان بندی کردم وسبله خریدم و.. و.. ...

هیچی میبره دور هم یا با دوستاش یا خونواده بخورن پررو

خیلی زورم گرفت😑😂 حداقل کیک رو میاوردی میگفتی فردا شب تولد بگیریم..

کادوک دیگه نگرفته بودی نه؟ 

مثل‌لزومِ‌نور برای‌‌درخت‌ها،‌‌♡
خیلی خیلی ناراحت شدم اخه باورت نمیشه چقد، اخه کلی برنامه چیدم کلی زمان بندی کردم وسبله خریدم و.. و.. ...

عزیزم اینقدر خوشگل شده که به عنوان کیک تولد برده خونه ، والا به همچین کیکی دویست تومن در میاد ، دیگه هزینه نکرده ، همینو برده خونه جشن گرفتن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چه کیک خوشگلی، کیک رو دادی برد ؟

اره همون اول که نشستیم گذاشتم رو پام که شمع روشن کننم و عکس بگیرم و بخوریم، دیدم اشتیاقی نشون نداد خورد تو ذوغم گذاشتم صندلی عقب

نمونه های اینجوری معمولا شخص مهمتری منتظرشونه که نمیتونن بیرون بمونن

نمیخوام ناراحتت کنم ولی دقیقا همین مشکل برایکی از دخترای هم خوابگاهیم اتفاق افتاد بعدا فهمید پسره متاهله و یه بچه هم داره واسه همین روز تولدشو میخواسته پیش خانمش باشه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
دیگه براش هیچ کاری نکن

دفعه اخرم بود

همسرش نیست

واقعا؟؟😐😐 پس به نظرم کار خیلی بدیم نکرده ب هرحال همینکه وقت گذاشته اومده دیدنش ارزش داره!

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
اسی حتما ترسیده بخوره جادو جنبل بشه 

بابا من صدبار چیزی درست کردم باهم خوردیم، اگه میخواستم جادو کنم تاحالا کرده بودم