2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 78 پست

اگر خانواده ها اشنایی کامل از هم دارن و نظر همه مثبت هست اشکالی نداره خواستگاری و بله برون یکی بشه

اما اگر خودت و نامزدت بریدین و دوختین بهتره که جلسه ها رسمی برگزار بشه و هول بازی درنیاری

مثلا ازشون فرصت مشورت و فکر کردن بخواین حتی شده فرمالیته

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
والا نمیدونم فقط اینکه هرچی هست و انتظار داری رو همین الان بگو خیلی چیزا رو اگه بذاری بعد ازدواج بگ ...

گلم من چند روز پیش،یه خواستگار سنتی داشتم 

شرایط مالیش خوبه  ولی اونی که میخوام نیست 

هر دو متولد ۷۰ 

بهش میگم عصبای بشی چه کار میکنی ؟ ریلکس میگه فحش میدم میزنم  

من دهنم وا مونده بود 

شخصیتش خیلی با من فرق میکنه 

منم متولد ۷۰ میترسم فرد خوب نیاد 

پسره گفت فقط دختر به دلم بشینه 

یعنی هیچ سوالی در مورد شخصیت رفتار من نپرسید 

برعکس من ، من خیلی جزیی نگرم و حرف زدن و فن بیان پسر برام مهمه 

بعد خیلی خوشش اومده بود ازمن ، هم خودم فهمیدم هم واسطه گفت 

بعد از اونور خیلی اعراق میکنه در مورد چیزایی ک من دوست دارم 

یعنی تا میفهمید من چی خوشم میومد اونم خودشو اونجور نشون میداد 

انگار فیلم بازی میکرد البته مطمین نیستم 

خیلی موندم از اون ور هیچ کس اطرافم نیست سنمم کم نیست 

موندم 

اصلا تصمیم گیری خیلی سخته 💔💔😭

چه کار کنم ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من چند روز پیش،یه خواستگار سنتی داشتم  شرایط مالیش خوبه  ولی اونی که میخوام نیست  ...

راستش من خودم خواستگاری سنتی رو می‌پسندم کلا دوس دارم یه نفر به دلم بشینه بعد ، بعد ازدواج علاقم کم کم زیاد شه..

خیلی به رابطه دوستی و ازدواج با دوس پسر و.. مطمئن نیستم چون اکثرا بعد ازدواج به هم شک دارن البته بعضیاشون هم خوشبخت شدن چون مهم ذاته آدمه، کسی اگه ذاتش خراب باشه با سنتی هم خیانت میکنه..

من خودمم ۲۷ سالمه هنوز موفق به ازدواج نشدم .. ولی اینکه پسر رک بهت گفته فحش میده خب خوب نیست چون من خودم رو اخلاق و صبور بودن خیلی تاکید دارم کلا بدم میاد مرد دادوبیداد کنه و بد دهن باشه..

نمیدونم دقیق ملاک هات چیه ولی منم خیلی نکته سنجم به حدی که اعصابم خورد شده  منم چندوقت پیش یه خواستگار داشتم هم سن خودم بود ولی اینقدر خجالتی بود که اصلا نمیتونست درست باهام حرف بزنه از همون شب اول این رفتارش زد تو ذوقم آخرش به دلم ننشست و رد کردم با اینکه همه گفتن خوبه ولی دل خودم مهم بود 

نه قربونت فقط دوتا بذار تو روزنامه یا پلاستیک ببرم شوهرم بخوره دلم نمیاد بدونه اخاییم بخورم 😂😂😂 ا ...

یاد خانمایی افتادم تو مراسم دعاها قبلا.. اول تو پلاستیک واسه شوهراشون ور میداشتن😁😆

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
راستش من خودم خواستگاری سنتی رو می‌پسندم کلا دوس دارم یه نفر به دلم بشینه بعد ، بعد ازدواج علاقم کم ...

نازنین حرفاتو قبول دارم 

منم از هرجهت مناسبم 

ولی ادمی که میخوام نیست 

دوستی هم وقتی میدونم طرف صرفا منو واسه خوشگذرونی میخواد محل نمیدم ، اهلش نبودم 

مگر کسی منو واسه زندگی بخواد 

اصلا موندم چه کار کنم 

اونی که واسطه خواستگار بوده گفت پسره از تو خیلی خوشش اومده 

خودمم فهمیده بودم 

از یه طرف میگم نکنه خواستگار به خوبی این که شرایط مالیش خیلی مناسبم بود ، در سطح خانوادمون مال داشت 

ولی دوست داشتم نحوه صحبت کردنش منطقی تر و پخته تر باشه تا انقدر سطحی 

دختر بودن خیلی سخته 

۱۵ روز انقدر فکر کردم از یه طرف شرایط خوبش ، از یخ طرف دوست دارم سنجیده تر حرف بزنه 

من خودم فن بیان توبی دارم 

اصلا دایره واژگان نداشت 

حالا نه در حد مجری های تلویزیون  ولی در حد خودش 

تصمیم گیری ازدوام واقعا سخته 

منم ب تقلید گفتم 😂😂😂😂😂😂

فهمیدم😁

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
نازنین حرفاتو قبول دارم  منم از هرجهت مناسبم  ولی ادمی که میخوام نیست  دوستی هم وق ...

آره آره میفهمم چی میگی دقیقا خواستگار منم همینطور بود. نمیدونم شاید هم سن بودیم این حسو داشتم .. حس میکردم من خیلی پخته تر هستم و دوس دارم شوهرم حداقل ۳ ۴ سال از خودم بزرگتر باشه ..

میدونم اهل دوستی نیستی من کلا گفتم ک به این  رابطه ها خوشبین نیستم چون قبلا ضربه خوردم

منم تصمیم برام سخت شده دوس دارم ازدواج کنم ولی نشده از تنهایی خسته شدم .

اهل کجایی؟

آره آره میفهمم چی میگی دقیقا خواستگار منم همینطور بود. نمیدونم شاید هم سن بودیم این حسو داشتم .. حس ...

به خدا به سن نیست به استعداده 

من پسر همسن خودم متولد ۷۰ میشناسم تازه دیپلم داره 

ولی انقدر پخته و منطقی حرف میزنه که خدا میدونه 

به استعداده 

به خدا به سن نیست به استعداده  من پسر همسن خودم متولد ۷۰ میشناسم تازه دیپلم داره  ولی ان ...

نمیدونم والا چی بگم..

هرچی خدا بخواد همونه .. من همیشه دعا میکنم هرکسی مهرش به دلم نشست و قبول کردم هیچوقت پشیمونی نداشته باشه

والا نمیدونم فقط اینکه هرچی هست و انتظار داری رو همین الان بگو خیلی چیزا رو اگه بذاری بعد ازدواج بگ ...

مرسی قربونت برم ما باهم بزرگ شدیم خانواده ها از هم شناخت کامل دارن از قدیم خدارو صد هزار مرتبه خیلی همچی اوکی هست خودشم پسره درست و خوبیه ولی من فقط استرس مراسمارو دارم :) همش درگیر مراسم ها هستم که چی کار کنیم-ازدواجمون سنتی نیست و اینکه واقعا فکرم درگیر این شده چی بپوشم چی کار کنم چی کار نکنم :))) به هرکی میگم میخنده میگه این چیزا استرس نداره خودم خیلی حساس شدم :(

مبارکا باشه عروس خانم 🌹 دست راستت روی سر من  من چند شب پیش خواستگار سنتی داشتم شرایطش ...

قربونت برم عزیزم ان شالله عاقبت به خیریت.منم بعده چندین سال دارم به عشقم میرسم

ببین ینی من فقط کل استرسم پوشیدن لباسه همین :)))

منم همینا داشتم اخرش یه شلورا صورتی پوشیدم با مانتو

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍