2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 78 پست
واقعا😍ما هنوز استفاده میکنیم  بچه بودم دادیم همسایمون😂✋گمش کرد یکی خریدیم حصیری مانند با پار ...

آره باید باحال باشه 

من خیلی دوست دارما استفاده کنم می ترسم مسخرم کنن 😂😂 ولی واقعا خیلی خوبه 

😆😆😆نون خشک ....😂😂😂خاطره خیلی باحالیه پس من که مامانم اندازه یه دست برام لقمه میذاشت مگه تموم ...

منم لقمه هایی که می گرفتم خیلی کوچیک و شیک بودن بعد اون ماجرای لقمه ی بابام تو تخته سیاه شکل لقمه ها رو می کشیدم با دوستم اون قدر می خندیدیم که کم مونده بود منفجر شیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باید باحال باشه  من خیلی دوست دارما استفاده کنم می ترسم مسخرم کنن 😂😂 ولی واقعا خیلی خوبه ...

بنظر من خیلی زیباس 

😆هر وقت میریم بیرون میگن از کجا خریدین و آدرس میخوان حتما بگیر

هم راحته خرید باهاش 

هم پلاستیک کمتر میشع

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
بنظر من خیلی زیباس  😆هر وقت میریم بیرون میگن از کجا خریدین و آدرس میخوان حتما بگیر هم راحته ...

ببین من ارومیه زندگی می کنم بعد چون اینجا چون حصیر بافی و اینا نیس کسی برا خرید از اینا استفاده نمی کنه ولی با پیامت مصمم شدم که بعد ازدواج حتما یکی بخرم استفاده کنم برا خرید 

یه نوع فوبیا شکنی هم محسوب می شه 😂 فقط چیا می ذاری؟ سبزی و کرفس و.. 

بعد وسایلا قاطی نمی شه توش؟ 

ببین من ارومیه زندگی می کنم بعد چون اینجا چون حصیر بافی و اینا نیس کسی برا خرید از اینا استفاده نمی ...

نه اصلا 😆حس این خانمایی هستند که خونشونم مر گل و ایناس تو فیلما نشون میدنا که از اینا استفاده میکنن از اون حسا دارم وقتی میریم خرید 

اینقدر خوبه حس متشخص بودن بهت دست میده 

بهترم هست اصلا قاتی نمیشه

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
نه اصلا 😆حس این خانمایی هستند که خونشونم مر گل و ایناس تو فیلما نشون میدنا که از اینا استفاده میکنن ...

محیط زیست سالم بهترین چیزیه که مادر و پدرا وظیفه دارن واسه بچه هاشون نگه دارن حتما باید فرهنگ استفادش جا بیوفته باید بگردم اینترنتی یکیشو بخرم 😍😍😍

منم تو همین شرایطتم دوهفته پیش دوبار اومدن خواستگاری واقعا خیلی استرس داشتم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

مبارکا باشه عروس خانم 🌹

دست راستت روی سر من 

من چند شب پیش خواستگار سنتی داشتم شرایطش خوب بود ولی اونی نبود که میخواستم 

دلم میخواد عشقم بیاد خواستگاریم یه یه ماهی با هم بودیم خودش رفت مغرور بود 

یعنی میشه اون بیاد برای من 💔💔

میشه هرکی تونست برای عاقبت به خیریم صلولت بفرسته 😭🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

والا نمیدونم

فقط اینکه هرچی هست و انتظار داری رو همین الان بگو خیلی چیزا رو اگه بذاری بعد ازدواج بگی دیره 

و اینکه از طرف مقابلت هم  مطمئن شو ، نگو چون دوست بودیم پس کامل میشناسم.. چون خیلیا تو دوستی راحت دروغ میگن و مخفی کاری میکنن 

نمیخوام بترسونمت ولی ازدواجی که با دوستی شروع بشه حداقل ۴۰ درصد پایان خوبی نداشته.. امیدوارم اگه صلاحه و ازدواج کردین جز اون ۶۰ درصد باشی و هیچوقت پشیمون نشی

توکل به خدا کن بگو هرچی صلاحه بشه