2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🧺پلاستیک تو دست و بالم نیس یه زنبیل از گوشه موشه ها پیدا کردم اگه پس نیاری واگذارت می کنم به خدا 😂

دلم برای زنبیلای خرید تنگ شده🙂🙂😆😆😆لامصب به هرکی میدادی که بعدا بیاره نمیاورد 😑😑😑😑😑😂

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
سلام خوش اومدی هیچی سکوت کن تا سوال نپرسیدن حرفی نزن

::)) باشه حالا یه چیز دیگه روز خاستگاری انگشتر نشون میارن؟چونکه همسر به من میگه میخام سورپرایزت کنم ولی اگر انگشتر بده پس بله برون چی میشه؟

دلم برای زنبیلای خرید تنگ شده🙂🙂😆😆😆لامصب به هرکی میدادی که بعدا بیاره نمیاورد 😑😑😑😑😑😂

من تا حالا ندیدم کسی رو نمی شناسم استفاده کنه ولی خیلی خوب می شد فرهنگش جا می یوفتاد هر چه قدر پلاستیک کم تر بهتر 

😋😋

😆😆دلت خواست 🥙🥙🥙این چندتا هم بخور که مزه اش تا آخر زیر زبونت بمونه

😂😂ولی خودمونیما

🙂✋هیچی لقمه های مامانمون وقتی میخواستیم بریم مدرسه نمیشد😂😂✋✋نصفش کپک میزد تو کیفا  ولی لامصب میخوردی اندازه یه هاد داگ بهت کیف میداد😍😍😍🥙

من تا حالا ندیدم کسی رو نمی شناسم استفاده کنه ولی خیلی خوب می شد فرهنگش جا می یوفتتد هر چه قدر پلاست ...

واقعا😍ما هنوز استفاده میکنیم 

بچه بودم دادیم همسایمون😂✋گمش کرد یکی خریدیم حصیری مانند با پارچه دیزاین شده اینقدر کیف میده باهاش میری خرید

😆😆دلت خواست 🥙🥙🥙این چندتا هم بخور که مزه اش تا آخر زیر زبونت بمونه 😂😂ولی خودمونیما 🙂✋هیچی ل ...

😂😂😂😂آره 

ولی یه بار بابام برام لقمه گرفته بود مامانم خونه نبود توش نون خشک ریخته بود جلو دوستم آبروم رفت 😂😂😂 خاطره شد 

😂😂😂😂آره  ولی یه بار بابام برام لقمه گرفته بود مامانم خونه نبود توش نون خشک ریخته بود جلو د ...

😆😆😆نون خشک ....😂😂😂خاطره خیلی باحالیه پس

من که مامانم اندازه یه دست برام لقمه میذاشت مگه تموم میشد 😆😆✋😂😂✋