2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 159 پست
پس باید چیکار کنم؟ اون موقع سنم کم بود ، بعد بالا هم گفتم،کف دستم یه چیزی نوشته شده بود اون ار چی می ...

پناه بر خدا، جای دیگه بخوابی مشکلی نیست؟ اینو چک کن، بعد، توی روز کل اون اتاق رو به هم بریز، دنبال یه چیز کوچولو و عجیب و مشکوک باش، یه چیزی مثل یه تیکه کاغذ مربعی چسب زده شده  ویا پارچه ای که داخلش چیزی هست ولی عجیبه، هر جایی هم میتونه باشه. 

سعی کن هر روز سوره های آیه الکرسی، جن، دخان، انسان و یس رو بخون.من میخونم حدود نیم ساعت طول میکشه، بقره فوق العادست و فایل صوتیش 2 ساعته. روزی یه ربع هم بخونی خوبه. 

ما حرز کبیر امام جواد گرفتیم که موسسه اسم اعظم حدود 186 این طورا میفروشه که روی پوست آهو نوشته شده که البته خواهرم داره ولی من رفتم دعاسو پرینت گرفتم و نمازشو خوندم که هر جا میریم همراهمون هست. با اینا ما رو امون اکی هست ولی باید اون دعا یا طلسم رو بگردی پیدا کنی و یا از بین ببریش. چیزای مشکوک هم نخور، هر چی بقیه خوردن تو هم بخور، بشقاب جدا یعنی چی، بابابزرگ منو با یه نصف استکان شیر اون داستانو سرش آوردن. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همزاد رو همه دارن اما تو از شانست باهات بده چون خوبی و این خیلی خوبه چون در آینده چیزای بد رو حس میک ...

آخه اون یکی دوست مون گقت مامانم همزاد داره ، باید کدوم مون بریم پیش دعانویس؟

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
اصولا وقتی ارتعاش و فرکانس معنوی خیلی پایینه،موجودات سایه‌ای و اتفاقات وحشتناک در ذهن رخ میده،اون سا ...

استرس که خیلی دارم افسردگی هم دارم 😔😔☹

آخه اون یکی دوست مون گقت مامانم همزاد داره ، باید کدوم مون بریم پیش دعانویس؟

خب مامانت تو رو زاییده دیگه تو باید بری چون کاری با مامانت نداره یه سوال دیگه افسرده گی یا ناراحتی نداری؟

اصولا وقتی ارتعاش و فرکانس معنوی خیلی پایینه،موجودات سایه‌ای و اتفاقات وحشتناک در ذهن رخ میده،اون سا ...

و افراد سایه ای ازاری نمیرسونن و نباید ترسید ازشون ترس باعث میشه انرژی دادن بهشون میشه  و بهشون بگی برن میرن 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
پناه بر خدا، جای دیگه بخوابی مشکلی نیست؟ اینو چک کن، بعد، توی روز کل اون اتاق رو به هم بریز، دنبال ی ...

درسته من اون موقع حماقت کردم بعدشم مامانم خیلی دعوام کرد ، بعد اون قضیه بود که من شب خوابیدم و صبح بیدار شدم دیدم کف دستم پر از مطالب با یه خط عجیب شبیه به عربی شده خیلی میترسم خیلی 

بدن مامانت بی دلیل کبود میشد ؟ این اثر داشت ؟ 

نه یهو توی خواب قیافه اش عوض میشد مثلا یهو صورتش کش میومد بعد میفهیمیدم مامانم نیست اتفاقا مکان خواب خونمون بود

جن و اینا هم نیست نترس همزاده امشب ازش بپرس اسمت چیه؟بهت میگه ممکنه در آینده توی خواب بخواد بدزدتت خ ...

آخه من کلا زبونم بسته بشه هیچی نمیتونم بگم

خب مامانت تو رو زاییده دیگه تو باید بری چون کاری با مامانت نداره یه سوال دیگه افسرده گی یا ناراحتی ن ...

افسرگی دارم چرا

بدن مامانت بی دلیل کبود میشد ؟ این اثر داشت ؟ 

منم مامانم بدنش گاها بی دلیل کبود میشه مخصوصا پاهاش چطور مگه؟