2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 159 پست
وای چه ترسناک تصور کردم😟😟😟

بعد من با اروم اصلا نترسیدم رفتم بیرون تازه بهم میگفت بیدار شو 😐  من خواب بودم نمیفهمیدم چون هم خواب و بیدار بودم حس کردم دقیقا توی زمان های خواب و بیدار ما میبینمشون 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اینا مشکوکه ها!!! به. سادگی ازش رد نشو. یکی از راه های اثر کردن طلسم خوردن خوردنی خاص که مسموم شدست ...

پس باید چیکار کنم؟ اون موقع سنم کم بود ، بعد بالا هم گفتم،کف دستم یه چیزی نوشته شده بود اون ار چی میتونه باشه؟

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد من با اروم اصلا نترسیدم رفتم بیرون تازه بهم میگفت بیدار شو 😐  من خواب بودم نمیفهمیدم ...

منم مثل تو توی خواب وبیداری خیلی واضح می‌بینم 

منم مثل تو توی خواب وبیداری خیلی واضح می‌بینم 

همه توی خواب و بیداری میبینیم  ولی تو نترس اصلا نترس 🌺🌱

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
امیدوارم🥺🥺 مرسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم ولی مثلا پیش فالگیر و.... نرفتی؟ وچون اونا اجازه ندارن وارد زندگی ما بشن ما با پیش این فالگیر  و دعا گرفتن و.....  اجازه ورود به زندگیمون رو بهشون میدیم 

خواهش میکنم عزیزم ولی مثلا پیش فالگیر و.... نرفتی؟ وچون اونا اجازه ندارن وارد زندگی ما بشن ما با پیش ...

نه عزیزم آخه خانوادم به اینا اعتقادی ندارن منم تنها میترسم چنین جاهایی برم 

عزیزم همزاد داره منم اینطوری بودم اتفاقا واسه منم مامانم بود که توی خواب اذیت میکرد باید بری پیش یه ...

همزاد کی هست؟😢 من یا مامانم؟

نه عزیزم آخه خانوادم به اینا اعتقادی ندارن منم تنها میترسم چنین جاهایی برم 

خوب دوتا احتمال میدم یا توی اتاقت دعا گذاشتن ولی احتمال 60 درصد میدم مامانت همزاد داره ☹️🤕 

همزاد کی هست؟😢 من یا مامانم؟

همزاد رو همه دارن اما تو از شانست باهات بده چون خوبی و این خیلی خوبه چون در آینده چیزای بد رو حس میکنی ولی اذیت میشی منم بعضی شبا اینطوری میشم ولی دیگه توی خوابم نمیاد چون دعا دارم

خوب دوتا احتمال میدم یا توی اتاقت دعا گذاشتن ولی احتمال 60 درصد میدم مامانت همزاد داره ☹️🤕 

خدای من حتما همزاد هست چون کسی اتاق من نمیاد رفت و آمد هم نداریم 

اصولا وقتی ارتعاش و فرکانس معنوی خیلی پایینه،موجودات سایه‌ای و اتفاقات وحشتناک در ذهن رخ میده،اون سایه‌ ک تو حموم دیدی نه توهم بوده و نه فکرو خیال،عزیزم مدتیه افسرده‌ای یا استرس داری؟ اینا موجودات سایه‌ای هستند ک جذب افراد با فرکانس منفی میشند چون خودشونم فرکانس منفی دارن،با ورود به خواب ها و ذهن افراد از انرژی اونها تغذیه میکنن سعی کن طول روز ارتعاش مثبتی داشته باشی،از غم و استرس دوری کن اینها هیچ قدرتی ندارن