بچه ها دیشب اصلا خوابم نمیبرد ساعت ۴.۳۰ رفتم حموم دوش گرفتم و بعدش کمی خوابم اومد ، توی اتاقم خوابیدم و درو بستم نمیدونم توی خواب و بیداری مامانم داشت صدام میزد برم آشپزخونه منم رفتم درو باز کنم دیدم در باز نمیشه هر چقدر میکشیدم باز نمیشد
من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
باشه از امشب باید کوچ کنم پذیرایی اونجا هم بزرگه و خلوت 😑😑😢
نه نترس بابا 🌺 ایشالا هیچی نیست من فکر میکنم تو اتاقت اینجور خواب هایی میبینی فقط شاید یکی دعایی چیزی گرفته گذاشته اونجا
دوسه شب تو پذیرایی بخواب ببین باز خواب میبینی؟ 🌱
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
چی؟ پس باید دنبال یه طلسم و یا دعایی چیزی باشی که یه جایی مثل لای پریز برق و یا هر درز و سوراخ مشکوک ...
یه بار رفتم مهمونی خانمه،غذای همه رو کشیده بود توی دیس ولی به من رفت از آشپزخونه توی بشقاب غذا آورد که از بقیه جدا بود من خیلی ترسیدم اما مجبور شدم بخورم فامیل مون هست اما بد خواه ما
من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
هر وقت من میترسم یا بهشون فکر میکنم میان انگار مثلا دیشب که،رفتم حموم ترسیدم اومدن
وا برای چی میترسی میگم که من بچه بود یکی همیشه صدام میزد که برم اونجا 😐😅 منم رفتم ولی چیزی نبود 😅😐 اومدم توی یه خونه بزرگ تاریک برق رفته بود تنها گوشی هم همراهم نداشتم ترسناک تر از این؟ 😅😐
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
باشه گلم ، میدونی من چند سال پیش رفتیم مسافرت من خوابیدم صبح بیدار شدم توی کف،دستم نوشته دیدم یه خطی ...
شاید یکی شوخی کرده ولی ببین حتما به مامان بابات بگیاااااا
اره خوب یه حس بدی داره منم تو اتاقم خواب و بیدار بودم دیدم یکی کنارم دراز کشید دست های استخوان ای هم داشت میکشید روی کمرم 😐 من قفل کرده بودم نمیتونستم تکون بخورم
نه بابا من بودم و مامان و بابام هیچ کس همراه ما نبود بهشون گفتم اما زیاد پیگیر نشدن چون اعتقاد ندارن ...
چی بگم والا تو فقط الان میتونی امشب توی پذیرایی بخوابی من جات بودم فردا توی اتاقم رو قشنگ میگشتم ببینم چیزی پیدا نمیکنم