2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 159 پست

هرشب زیر سرت صدقه بزار

قبل خواب قران بخون

خصوصا سوره هایی که با قل شوهر میشن

و هرشب جن را به حضرت علی قسم بده

بهش بگو اگه بیای منو اذیت کنی

به امام علی میگم بیاد تو را بکشه چون از امام علی می ترسم( اینو تو همین نی نی سایت گفته بودن) 

وای تو رو خدا آره یه پیشرفتی داشتم😰😰😰

یه تاپیک تجربه شخصی درباره طلسم نوشتم. چیزی که گفتی شبیه اونه. چندتا کاربر دیگه هم موردهای مشابهی رو تکرار کردن. اما جنه غلط میکنه مزاحمتون بشه. 

به لحاظ سوره ها، سوره های جن و دخان و بقره خوبن، حرز کبیر امام جواد هم جواب میده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی بچه ها اینم بگم میتونه مسکل از اتاقم باشه؟ چون یه بار دختر خالم تو اتاقم خوابید اونم مثل من شده بود دیگه گفت من عمرا بیام اونجا بخوابم

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
این خیلی وحشیه یه بار سیلی میزنه یه بار خفم میکنه دیگه میترسم بخوابم اونجا

نخواب دیگه  اونجا 🤕☹️  منم چند بار خواب جن دیدم  همیشه هم داخل خونه بابا بزرگم بودن 😐 ولی خوب نمیدونم چرا من نمیترسم 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
بعد منم رفتم تو پذیرایی تا صبح نتونستم بخوابم از الانم به فکر شبم دیشب گفت دوباره میام قیافش جلو چشم ...

بختک افتاده روت منم تجربه کردم  شبا حمد و توحید و صلوات میخونم اتفاقی نمیفته

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
هرشب زیر سرت صدقه بزار قبل خواب قران بخون خصوصا سوره هایی که با قل شوهر میشن و هرشب جن را به حضرت ...

وای میترسم تینجور مواقع قرآن بخونم🥺🥺🥺

یه تاپیک تجربه شخصی درباره طلسم نوشتم. چیزی که گفتی شبیه اونه. چندتا کاربر دیگه هم موردهای مشابهی رو ...

یعنی میگی طلسم شدم؟😳😳

نمیخوام بترسونمت ولی گفتی وحشیه و اینا، جدی بگیرش و اون سوره ها با حرز کبیر امام جواد که ما از موسسه اسم اعظم گرفتیم و یه نمازم داره. تاپیکش یعنی تجربه شخصی طلسم تو تاپیکام هست اونجا سعی کردم کامل بنویسم. ایشالله شرش به کسی که اینکارو کرده برگردونه. 

نخواب دیگه  اونجا 🤕☹️  منم چند بار خواب جن دیدم  همیشه هم داخل خونه بابا بزرگم ...

آخه این خیلی اذیت میکنه خوابم زهرمار میشه میترسم بخوابم🤕🤕

یعنی میگی طلسم شدم؟😳😳

احتمال  دعا گرفتن هست ولی نه چند وقتی توی اتاقت نخواب ببین باز همینجور خواب هایی میبینی  و اینکه جدی بگیر نگو یه خوابه الکیه نه 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
نمیخوام بترسونمت ولی گفتی وحشیه و اینا، جدی بگیرش و اون سوره ها با حرز کبیر امام جواد که ما از موسسه ...

یعنی باید باطل کنم ؟ چون هر کس اونجا می‌خوابه اینجوری میشه

آخه این خیلی اذیت میکنه خوابم زهرمار میشه میترسم بخوابم🤕🤕

از ترس انرژی میگیرن نترس فقط تو اتاقت نخواب قرآن هم بذار بالا سرت 

یعنی باید باطل کنم ؟ چون هر کس اونجا می‌خوابه اینجوری میشه

پس به مکان ربط داره

ما هم تو قسمتی از خونه مون هرکس اونجا بخوابه خواب بد می ببینه

احتمالا اون مکان قبر کسی بوده باشه

یعنی میگی طلسم شدم؟😳😳

والا چی بگم،الله اعلم ولی برا ما اینطوری بود که فامیلمون تحت تاثیر یه طلسم قرار گرفت که برای کس دیگه ای بود ولی روی اینم تاثیر گذاشت، برای ما هم که عزیزان لطف کردن طلسم گرفتن که یه حالی بهمون بدن. دیگه نمی دونم. واقعا فازشونو درک نکردم. 

احتمال  دعا گرفتن هست ولی نه چند وقتی توی اتاقت نخواب ببین باز همینجور خواب هایی میبینی & ...

باشه از امشب باید کوچ کنم پذیرایی اونجا هم بزرگه و خلوت 😑😑😢