بچه ها دیشب اصلا خوابم نمیبرد ساعت ۴.۳۰ رفتم حموم دوش گرفتم و بعدش کمی خوابم اومد ، توی اتاقم خوابیدم و درو بستم نمیدونم توی خواب و بیداری مامانم داشت صدام میزد برم آشپزخونه منم رفتم درو باز کنم دیدم در باز نمیشه هر چقدر میکشیدم باز نمیشد
من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این خیلی وحشیه یه بار سیلی میزنه یه بار خفم میکنه دیگه میترسم بخوابم اونجا
نخواب دیگه اونجا 🤕☹️ منم چند بار خواب جن دیدم همیشه هم داخل خونه بابا بزرگم بودن 😐 ولی خوب نمیدونم چرا من نمیترسم
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
نمیخوام بترسونمت ولی گفتی وحشیه و اینا، جدی بگیرش و اون سوره ها با حرز کبیر امام جواد که ما از موسسه اسم اعظم گرفتیم و یه نمازم داره. تاپیکش یعنی تجربه شخصی طلسم تو تاپیکام هست اونجا سعی کردم کامل بنویسم. ایشالله شرش به کسی که اینکارو کرده برگردونه.
احتمال دعا گرفتن هست ولی نه چند وقتی توی اتاقت نخواب ببین باز همینجور خواب هایی میبینی و اینکه جدی بگیر نگو یه خوابه الکیه نه
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
آخه این خیلی اذیت میکنه خوابم زهرمار میشه میترسم بخوابم🤕🤕
از ترس انرژی میگیرن نترس فقط تو اتاقت نخواب قرآن هم بذار بالا سرت
والا چی بگم،الله اعلم ولی برا ما اینطوری بود که فامیلمون تحت تاثیر یه طلسم قرار گرفت که برای کس دیگه ای بود ولی روی اینم تاثیر گذاشت، برای ما هم که عزیزان لطف کردن طلسم گرفتن که یه حالی بهمون بدن. دیگه نمی دونم. واقعا فازشونو درک نکردم.