2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 159 پست

گفت دوباره میام سراغت ، صبح که بیدار شدم مامانم گفت چی شده بود ار اتاقت صدا میومد میگفت انگار میخواستی چیزی بگی اما زیونت گرفته بود که مامانم از طبقه پایین شنیده بود صداهامو

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت دوباره میام سراغت ، صبح که بیدار شدم مامانم گفت چی شده بود ار اتاقت صدا میومد میگفت انگار میخواس ...

وااااای من تنهام دارم سکته می کنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بعد منم رفتم تو پذیرایی تا صبح نتونستم بخوابم از الانم به فکر شبم دیشب گفت دوباره میام قیافش جلو چشمه چیکار کنم بچه ها؟؟😰😰😰 قضیه از همون نصف شبی حموم رفتن من شروع شد هی تو حموم سایه سیاه میدیدم اما میگفتم نه توهمه تا اینکه آخرش آیت شد

بعد منم رفتم تو پذیرایی تا صبح نتونستم بخوابم از الانم به فکر شبم دیشب گفت دوباره میام قیافش جلو چشم ...

واااای نباید این موقع شب میرفتی حموم میگن شبا حموم جن داره نباید رفت

ببین قران بزار بالا سرت 

🖤✨
بعد منم رفتم تو پذیرایی تا صبح نتونستم بخوابم از الانم به فکر شبم دیشب گفت دوباره میام قیافش جلو چشم ...

قران بزار بالاسرت.‌دیگ نمیاد

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

یه سوال دارم، اخیرا موفقیتی کسب کردی یا یه پله رفتی بالا تو زندگیت؟ منظورم اینه که اینو من تو مورد طلسمی دیدم که به بدخواه های اون مشتری انجام بشه. 

این جدید بود

تو رو خدا بچه ها بگین چیکار کنم خیلی میترسم آخه برم تو اتاق خواب پیش مامان و بابام بخوابم؟😑😑 چند هفته پیش هم خواب بودم احساس کردم یکی محکم زد تو گوشم از خواب پریدم صورتم درد میکرد صبح به مامانم گفتم چرا منو،زدی گفت من اصلا شب نیومدم تو اتاقت طوری زده بود که صورتم گزگز میکرد😥😥

یه سوال دارم، اخیرا موفقیتی کسب کردی یا یه پله رفتی بالا تو زندگیت؟ منظورم اینه که اینو من تو مورد ط ...

وای تو رو خدا آره یه پیشرفتی داشتم😰😰😰

واااای نباید این موقع شب میرفتی حموم میگن شبا حموم جن داره نباید رفت ببین قران بزار بالا سرت 

گذاشتم، آره اشتباه کردم اصلا با یک ترسی رفتم انگار واجب بود نصف شبی

منم بچه بودم همش یکی صدام میزد  😐  چند بارم رفتم ببینم کیه ولی هیشکی نبود  صدای یه پسر بچه هم بود 😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
منم بچه بودم همش یکی صدام میزد  😐  چند بارم رفتم ببینم کیه ولی هیشکی نبود  صدا ...

این خیلی وحشیه یه بار سیلی میزنه یه بار خفم میکنه دیگه میترسم بخوابم اونجا