2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

1176 بازدید | 159 پست

بچه ها دیشب اصلا خوابم نمی‌برد ساعت ۴.۳۰ رفتم حموم دوش گرفتم و بعدش کمی خوابم اومد ، توی اتاقم خوابیدم و درو بستم نمیدونم توی خواب و بیداری مامانم داشت صدام میزد برم آشپزخونه منم رفتم درو باز کنم دیدم در باز نمیشه هر چقدر میکشیدم باز نمیشد

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

من بودم😈😈

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد یکهو در محکم صدا داد و باز شد دیدم پشت در یه خانمی هست با دندونای خراب و چشمای قرمز که انگار توش خون جمع شده بود و با موهای ژولیده

خخخخ

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

اندامش لباسش کاملا شبیه مامانم بود اول فکر کردم مامانمه بعد که به قیافش نگاه کردم جیغ کشیدم و اون محکم گلومو گرفت طوری که می‌خواست خفم بکنه

هی من میخواستم جیغ بکشم کمک بخوام اما گلومو خیلی محکم فشار میداد و اصلا نمیتونستم خلاصه شب از خواب پریدم و تا مدت‌ها همش حس میکردم یکی صدام میزنه با صدای مردونه