2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 159 پست
من متوجه نشدم، هیچوقت سعی نکردم سمت دعانویس و اینا برم. اون دوست بزرگوار هم گفتش چون رفتن سراغ اونا ...

من امروز با بک نفر صحبت کردم گفتن برام حرز مینویسن دیگه نمیدونم نتیجش چطور باشه ، چون دیشب هم خوابیدم و همان اتفاقات به نحوه دیگه تکرار شد 

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم بدنش کبود میشد یه روزم بلند شد روی صورتش یع کبودی بزرگ شکل مثلث برعکس بود 

این اتفاقات خیلی موجب عذاب هستن من خودم اعتقادی نداشتم اصلا و میگفتم خرافاته ، اما الان که خودم دچار شدم میفهمم که چقدر سخت و عذاب آوره نه آرامشی داریم نه چیزی حتی توی خواب

من امروز با بک نفر صحبت کردم گفتن برام حرز مینویسن دیگه نمیدونم نتیجش چطور باشه ، چون دیشب هم خوابید ...

ایشالله که بلا دور باشه و از یه جای معتبر مثل سایت اسم اعظم بگیری چون بهت یه پکیج کامل میده و میگن در زمان خاصی باید نوشته شده باشه. اگه چیزی جابجا بشه اون طرف که میگه خیلی مهم نیست اما کسی که استفاده میکنه درک میکنه، خوندن نمازش هم خیلی مهمه. 

ایشالله که بلا دور باشه و از یه جای معتبر مثل سایت اسم اعظم بگیری چون بهت یه پکیج کامل میده و میگن د ...

ایشون رو برام آشنایان معرفی کردن و تعریفش رو کردن فعلا میرم ببینم چطور میشه ، ممنون از راهنمایی ها تون

این اتفاقات خیلی موجب عذاب هستن من خودم اعتقادی نداشتم اصلا و میگفتم خرافاته ، اما الان که خودم دچار ...

واقعا خیلی سخته ؟ دوست من با اشکال مختلف میدید یه بار به یکی کمک کرد با قران که تسلط جنا روی اون ادم کم بشه فرداش میشنید که چندنفر دارن تن تن حرف میزنن و میگن انتقام میگیریم همون شبم آبجیش خواب میبینه که جنا و شیظون دوره اش کردن میگن بهش بگو انتقام کاری که کرده رو میگیریم درحالی که آبجیش هیچی نمیدونست

ایشون رو برام آشنایان معرفی کردن و تعریفش رو کردن فعلا میرم ببینم چطور میشه ، ممنون از راهنمایی ها ت ...

برای کاربری عکس پکیج حرز امام جواد سایت اسم اعظم رو گذاشتم گفتم برا شما هم بذارم.