2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 159 پست
به سوال دیگه هم دارم، کنجکاوی خودمه، وقتی توی خونتون قرآن میخونی اذیت میشی یا کلا هر جا که قرآن بخون ...

تقریبا همه جا اما توی خونه بیشتر،  حتی اگر خودم نخونم و صدای تلاوت قرآن یا اذان یا دعایی چیزی بیاد اینطوری میشم، ببخشید میتونم بپرسم چرا اینو ازم پرسیدید؟

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
این تاپیک رو دارم میخونم درباره حرز امام جواد هست، یه نیگا بش بندار  دوست داشتین.  ای ...

خوندم تا یک جایی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما موقه  ای  که خونه خریدیم  و به جن اینا نه اعتقاد داشتیم نه ترس بعد اینکه   دوهفته گذشت اتاق خونه ما دو خوابه بود تو یکی از اتاق مون  داداشم خوابیده بود و صبح بلند شد خیلی وحشت  زده شده بود گفت شب خوابیدم  خواب وحشت ناک دیدم که تو این اتاق کنارم یه موجودی سیاه اما خیلی قد بزرگ که دراز کشیده پیش من  وداره بهم نزدیک میشه منو خفه کنه دعانویس رفتیم  گفت اونجا جن داره وکسی اگه اونجا باشه جن اذیت میکنه و یه دعا نوشت  گفت بذار گوشه ای از اتاق

خواهش میکنم عزیزم ولی مثلا پیش فالگیر و.... نرفتی؟ وچون اونا اجازه ندارن وارد زندگی ما بشن ما با پیش ...

این گیت ورود هست ولی همش نیست. 

این گیت ورود هست ولی همش نیست. 

اهان 😐😐😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
تقریبا همه جا اما توی خونه بیشتر،  حتی اگر خودم نخونم و صدای تلاوت قرآن یا اذان یا دعایی چیزی ب ...

برای اینکه یه آدم بیکار از خدا بی‌خبر همین بلا رو سر من آورد. اینکه میگی از قرآن خوندن وحشت داری و اینا، من قرآن بخونم مخصوصا اون سوره هارو سبک میشم ولی وقتی نمیخونم انگار یکی نمی ذاره کاری کنم و همه اش جلوم وایمیسته. 

بذا بگم حالت هامو، قبل از باطل کردن طلسم با اینکه سعی می‌کردم از نماز و قرآن دور نمونم ولی وقتایی که نمی خوندم از شنیدن صدای اذان و قرآن بدم می اومد، مسافرت کی می رفتیم همیشه من سردم بود و میخواستم یه گوشه توی خونه باشم. روحیه و انرژیم رو تحلبل می برد، ناراحتی ، خشم، اینا همرام بودن. امسال اتفاقی متوجه شدیم یکی یه دسته گل به آب داده و منو طلسم کرده خیر سرش. یه جوری باطلس کردیم. الان مسافرت که بریم مثلا مثل قبل سردم نیست ولی قبلش من مدام سردم بود و اصلا حوصله گشت و گذار و اینا نداشتم ولی امسال خداروشکر اون حالنا برطرف شد. 

ولی امسال به واسطه یکی دیگه از عزیزان که لطف داشتن، کل مخالفین خودشونو طلسم  ، یا چمی دونم دعا یا دودی هر چی که بود گرفتن، خود من 2 بار خواب یه همچین موجودی که میگی رو دیدم، فقط میتونم بگم وحشتناک بود. همیشه حرز همراهمه و اون سوره ها رو هم میخونم. حرز من بصورت بازوبند هست. برای خواهرم گردنی. یه بار که نصف شبی دوباره کابوس های وحشتناک سراغم اومد، حوالی 3.30 صبح، حرز رو گذاشتم تو بازوم تا تونستم بخوابم. این کابوس ها رو دخترخاله هام و دایی هام هم که مخالف حرکت اون طرف بودن هم داشتن. 

ایشالله خدا شرشونو به خودشون برگرده که اینکارو با آدم میکنن. 

بذا بگم حالت هامو، قبل از باطل کردن طلسم با اینکه سعی می‌کردم از نماز و قرآن دور نمونم ولی وقتایی که ...

چه جالب منم بعضی از این حالت ها رو دارم ، یه سوال چطوری متوجه شدید طلسم شدین؟

چه جالب منم بعضی از این حالت ها رو دارم ، یه سوال چطوری متوجه شدید طلسم شدین؟

من متوجه نشدم، هیچوقت سعی نکردم سمت دعانویس و اینا برم. اون دوست بزرگوار هم گفتش چون رفتن سراغ اونا باعث ارتباط گرفتن با اونا میشه. تا جایی که می‌شد سعی می‌کردم با قرآن خوندن آروم بمونم تا اینکه این بزرگواری که ذکر خیرش شد ، نمیدونم چه حرکتی میزنه همه به قول معروف پیچامون شل شد. خاله ام اینا رفتن دنبال سرکتاب که ماجرا مشخص بشه و بعدم مادر و پدرم رفتن پیش طرف اون گفت یه همچین حرکتی زدن باهام. اگه میشد و مدارکی هم بود که محکمه پسند بود حتما ازشون شکایت میکردم ولی خب نمیشه. 

الان خیلی از حالت های قبل رو ندارم و بهترم شکر خدا

وای دوست من هم همزاد داشت هم جایی رفته بود و با خودش جنا میگفت اومدن چیزای عجیب غریب یهو تو بیداری میدید خوابش براش عذاب شده بود هم تو خواب میدید هم بیداری اوایل تو بیداری فقط سایه های سیاه میدید ولی هرچی گذشت بدتر شد‌ وسایلاش جابه جا می شد گاهی یه آدم کاملل میدید یعنی دقیقا مثل بقیه آدما یا صدای حرف زدناشون رو میشنید یعنی کلا تو خواب و بیداری دیگه آرامش نداشت 

بذا بگم حالت هامو، قبل از باطل کردن طلسم با اینکه سعی می‌کردم از نماز و قرآن دور نمونم ولی وقتایی که ...

دوست من صدای قران و اذان رو دوست داشت ولی تا میشنید ناخودآگاه گریه اش می گرفت خودشم نمیدونست چرا. مدام یه چیزایی میدید مثلا یه بار که داشت با دختر فامیلشون تو شب حرف میزده و همه خواب بودن یه سر شبیه سر دختر فامیلشون روی زانوهای همون فامیلشون میبینه که صورتشو کج کرده بهش لبخند میزنه .