2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 159 پست
این ترست از کجا میاد؟ چیزی توی ذهنت میگه نخونن؟  یه سوال دارم، ببینم شما توی خونه سردت نیست و ...

کلا میترسم از قرآن خوندن از موقع اذان  ، اذان که میگن گوشیمو میگیرم خیلی حس بدی پیدا میکنم ، مورد دوم همیشه سردم نیست اما دوست دارم یه جا بشینم

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی نمیخوام بترسونمت فقط خودتو نباز قرآن بخون هرچه بخدا نزدیک تر باشی قدرت اون موجود کمتر میشه فقط ق ...

وای از کجا پیداش شد آخه از شانس من😤

کلا میترسم از قرآن خوندن از موقع اذان  ، اذان که میگن گوشیمو میگیرم خیلی حس بدی پیدا میکنم ، مو ...

میتونی بگی که چرا از قرآن خوندن می‌ترسی و یا وحشت داری؟ این از کی شروع شد؟ یعنی میخوام بگم، البته الله اعلم  و من دارم اشتباه میکنم، چیزی که بهت ترس القا میکنه و به مرور این ترس قوت گرفته، ممکنه، الله اعلم، بخاطر همون چیزی باشه که اذیتت میکنه یعنی القائات اونه، قرآن که میخونی اون اذیت میشه پس با القای ترس نمیذاره سمتش بری. با اعوذبالله من الشیطان رجیم شروع کن و با توکل به خدا برو جلو. متوجهم حستو که میگی میترسم و اینا. چیزایی که میدونستم اینا بود و البته یه 2 رکعت نماز هدیه به امام زمان با 10 تا صلوات. 

اون حرز هم خیلی تاثیر داره. 

میتونی بگی که چرا از قرآن خوندن می‌ترسی و یا وحشت داری؟ این از کی شروع شد؟ یعنی میخوام بگم، البته ال ...

وقتی میخونم حس میکنم اذیت میشم حس بدی بهم دست میده حتی نماز هم نمیخونم البته خب من زیاد مذهبی نیستم اما اگر هم خواستم بخونم ترس بهم رخ میده

وقتی میخونم حس میکنم اذیت میشم حس بدی بهم دست میده حتی نماز هم نمیخونم البته خب من زیاد مذهبی نیستم ...

با حرز شروع کن. حدسم درست بود. 

ببخشید حدس تون چی بود؟

با ترسوندنت و اذیت کردنت نمیذاره به قرآن و اینا نزدیک بشی چون خودشو اذیت میکنه. زورش به شما میرسه و چنگول میندازه. 

با ترسوندنت و اذیت کردنت نمیذاره به قرآن و اینا نزدیک بشی چون خودشو اذیت میکنه. زورش به شما میرسه و ...

ای وای عجب

به سوال دیگه هم دارم، کنجکاوی خودمه، وقتی توی خونتون قرآن میخونی اذیت میشی یا کلا هر جا که قرآن بخونی اذیت میشی؟ توی پارک مثلا یه سوره ای رو زمزمه کنی چی؟ 

یه چیزی هم از استاد راییفی خیلی سال پیش شنیدم، داستانش طولانیه ولی خلاصه اش اینه که اجنه از نام علی ع می ترسن. چرا نمی دونم