2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 159 پست
خواهش میکنم،عزیز با توجه ب اینکه اونو ب شکل مادرجان دیدی میتونیم نتیجه بگیریم مدتیه حسه ب مامانت بده ...

باشه حتما

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

[QUOTE=217281933]وای موهای تنم سیخ شد🤯[/QUOTE

خودمم خیلی ترسیدم داشتم چادر میپوشیدم برم پایین ولی انگار هی یکی بهم میگفت نرو. دیگه ندیدمش یه بار هم یه زن و مردی رو دیدم شب بارونی بود زمستون اونا خدایا توبه اصلا یه جور دیگه بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته من اون موقع حماقت کردم بعدشم مامانم خیلی دعوام کرد ، بعد اون قضیه بود که من شب خوابیدم و صبح ب ...

ببین یه چیز بهت بگم که تجربه و منم با آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم. خواص بعضی سوره ها قدرت بخشیدن به روح و برخی دیگه آزاد کردن ذهنه. اون سوره ها رو بخون ببین تاثیری میذاره و یا اذیت و ازار کمتر میشه یا نه. 

یه بارم توی یه برنامه مذهبی، کارشناس‌ش میگفت مثلا برگذاری مراسم عزاداری امام حسین باعث میشه اونا برن. 

البته حس میکنم یه چیزی اونو اونجا نگه داشته. بگرد پیداش کن. توی همین نی نی سایت دختره میگفت توی یکی از لباسام دعارو جاساز کرده بودن. 

قبل خواب حتما سوره هایی مثل یس و جن و آیه الکرسی رو بخون. اونا، چطور بگم، با خوندن اینا   بذار ازت دور بمونند.

هی من میخواستم جیغ بکشم کمک بخوام اما گلومو خیلی محکم فشار میداد و اصلا نمیتونستم خلاصه شب از خواب پ ...

من همیشه یه خواب میبینم همش تو قبرستونم نمیدونم چرا یا خونم اونجاست

اگه دقت کرده باشید اکثر کسانیکه افسردگی حاد دارن ادعا میکنن موجوداتی از دنیاهای ماورایی اونارو آزار ...

درسته دکترمم گفته با افسردگیت فرکانس های منفی رو جذب خودت میکنی 

[QUOTE=217281933]وای موهای تنم سیخ شد🤯[/QUOTE خودمم خیلی ترسیدم داشتم چادر میپوشیدم برم پایین ولی ...

وای😵😵 چطور بودن مگه؟

ببین یه چیز بهت بگم که تجربه و منم با آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم. خواص بعضی سوره ها قدرت بخشیدن ...

درسته ولی من شب ها میترسم قران بخونم آخه

وای😵😵 چطور بودن مگه؟

مرده زنه رو با مو می‌کشید رو زمین منم تو بالکن بودم داشتم لباسام جمع میکردم بارون میزد بعد زنه جیغ میزد هی برمی‌گشت منو نگاه می‌کرد می‌خندید. ساعتای4 بود این خیلی عجیب بود مردم از ترس. من بابا مامانم دوتا داداشم ایران نیستن یکی از داداشام تقریبا 2ماهی هست اومده ایران زنگ زدم مامانم زبونم قفل شده بود حرف بزنم. اینو واسه مامان بزرگم تعریف کردم خیلی چیز عجیبی بود 

درسته ولی من شب ها میترسم قران بخونم آخه

این ترست از کجا میاد؟ چیزی توی ذهنت میگه نخونن؟ 

یه سوال دارم، ببینم شما توی خونه سردت نیست و نمیخوای کمتر فعالیت داشته باشی و میخوای یه جا باشی؟ 

امیدوارم این نباشه. 

اسی نمیخوام بترسونمت فقط خودتو نباز قرآن بخون هرچه بخدا نزدیک تر باشی قدرت اون موجود کمتر میشه فقط قرآن بخون بلند بخون ایت الکرسی بخون به شیطون و تمام موجودات لعنت بفرست..هرچه خودتو ضعیف نشون بدی اون قوی تر میشه 

مرده زنه رو با مو می‌کشید رو زمین منم تو بالکن بودم داشتم لباسام جمع میکردم بارون میزد بعد زنه جیغ م ...

😳😳😳 وای چه عجیب و ترسناک

موفق باشی عزیزدل🌻

ممنون گلم 🌺😘

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀