2777
2789
عنوان

جن در خواب 🤯🤯🤯😱😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 159 پست
استرس که خیلی دارم افسردگی هم دارم 😔😔☹

یسری موجودات هستند که با تمام وجود تشنه اون انرژی درون انسانن،متاسفانه اونقد تو غم غوطه ور شدی که اونها الان میتونن از انرژیت تغذیه کنن و ارتعاش خودشونو بالا و بالاتر ببرن،اما خب اینام قدرت خاصی ندارن توجه داشته باش لِول اونا از ما انسان ها و باتوجه با سطح انرژی ذاتیمون خیلی پایین تره،کافیه یه مدت توجهت رو چیزهای خوب باشه

آخه من کلا زبونم بسته بشه هیچی نمیتونم بگم

اونا نمیتونن بهت آسیبی بزنن اصلا ممکنه توی بیداری هم ببینیشون شب خودت تنها نخواب کنار خانواده ات بخواب احساس امنیت بیشتری داری سوال هایی هم میتونی ازش بپرسی مثل اینکه ناهار فردا چی داریم و اینا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه افراد همزاد دارند اما بستگی داره چجوری جذب همدیگه بشن،ارتباط انسان با این موجودات معنوی خیلی ضرر ...

چشم حتما ممنونم

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
نه یهو توی خواب قیافه اش عوض میشد مثلا یهو صورتش کش میومد بعد میفهیمیدم مامانم نیست اتفاقا مکان خواب ...

منم دقیقا اینطوری بود همه اندامش شبیه مامانم بود اما قیافش خیلی وحشتناک شده بود

یسری موجودات هستند که با تمام وجود تشنه اون انرژی درون انسانن،متاسفانه اونقد تو غم غوطه ور شدی که او ...

درسته بله آنقدر غم و افسردگی دارم که همیشه پر از انرژی منفی هستم

بله و من هم یکی از فن‌های مدگلم

چه عالی 👌🏻🌱 من یکم اطلاعات دارم و تابستان انشالله بیشترش هم میکنم 🌱👌🏻 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
منم دقیقا اینطوری بود همه اندامش شبیه مامانم بود اما قیافش خیلی وحشتناک شده بود

من فقط ۸ سالم بود که اینا رو تجربه کردم خوبه تو بزرگی خواهر😂😂حالا امشب اسمش رو بپرس بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم

نترس عزيزم قرآن بخون صلوات بفرس آیت الکرسی بخون. منم چندشب پیش ساعتای تقریبا 2 خوابیده بودم بعد بیدار شدم اب بخورم. پنجره رو نگاه میکردم تمام خیابونا خلوت بود بعد دیدم یه پسر بچه داره میره گریه هم میکنه زار میزنه بعد منم بلند گفتم چی شده گم شدی دیدم برگشت منو نگاه می‌کرد فقط گریه میکرد بعد دوید رفت لباسس هم یدونه کاپشن نقره‌ای تنش بود.خونه هم تنها بودم صبح داشتم میرفتم سرکار دختر همسایمون رو دیدم بهش گفتم دیدین پسر بچه ای دیشب چقدر گریه میکرد متوجه شدین اونم گفت نه چیزی ندیدم 

بعد چند روز بازم همون بچه رو دیدم گریه میکرد تو خیابون راه می‌رفت به داداشم گفتم. دیگه بعدش اصلا ندیدمش 

اونا نمیتونن بهت آسیبی بزنن اصلا ممکنه توی بیداری هم ببینیشون شب خودت تنها نخواب کنار خانواده ات بخو ...

وای چی میگی تو رو خدا😯😯😯 من وقتی میبینمش داره کتکم میزنه خفم میکنه چطوری ازش سوال کنم ، بعد مشکل اینجاست که من تک فرزندم برم وسط مامان و بابام بخوابم؟😑😑😶

چشم حتما ممنونم

خواهش میکنم،عزیز با توجه ب اینکه اونو ب شکل مادرجان دیدی میتونیم نتیجه بگیریم مدتیه حست ب مامانت بده،بلاخره موجودات سایه‌ای تمام قدرت ناچیز خودشونو میزارن برای مکیدن انرژیت پس چی بهتر از استفاده کردن از بدل افرادیکه بهشون حس بد داری؟ همواره تلاش کن با مامانت وقت بگذرونی و حتما حتما به نکات مثبت مامانت فکرکن،

من فقط ۸ سالم بود که اینا رو تجربه کردم خوبه تو بزرگی خواهر😂😂حالا امشب اسمش رو بپرس بهم بگو تا بیش ...

امشب سعیم رو میکنم 😅

نترس عزيزم قرآن بخون صلوات بفرس آیت الکرسی بخون. منم چندشب پیش ساعتای تقریبا 2 خوابیده بودم بعد بیدا ...

وای موهای تنم سیخ شد🤯