2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نمونش رو دارید ببینیم؟

نمونه نمیخواد گلم 

هر چی دوست داری میتونی بخوری از میوه و برنج و گوشت (فقط همش رو باید کالریش رو حساب کنی  «ازنت میتونی کالری ها رو در بیاری») 

چه میزان کالری میتونی روزانه استفاده کنی این رو هم تو نت بزنی بر اساس قد و وزن و میزان فعالیت بهت میده

اره حتما شما نمونشو نداشتید ببینیم؟

ن والا پارسال گرفتم ندارمش الان

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

چرا ؟سخت بود؟ میشه یه روزشو بزارید ببینم

آره سخت و غیر اصولی 

عزیز فایل رژیمم تو لپتاپه ندارمش

ببین اینجوری بود

صبحانه ک نون نداشت 

ناهار 4 قاشق برنج

شام 30 گرم نون

میانوعده ها همه یک واحد میوه 

سبزیجات آزاد. 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
ناهار 4 قاشق برنج  شام 30 گرم نون بابا مگه شبه ابی طالبه😂😂😂😂😂😂😂 تبلیغات و رضایت هاش ه ...

وای وای ۴ قاشق کرمانی چطوره؟اونم ۶ قاشق برنج شنیدم با۳ قورمه سبزی

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
نمونه نمیخواد گلم  هر چی دوست داری میتونی بخوری از میوه و برنج و گوشت (فقط همش رو باید کالریش ...

اره کالری هامو حساب کردم ولی اراده ندارم ک ادامش بدم🥺 گفتم شاید لگه به برنامه پایبند باشم بتونم ادامه بدم

خیلی از متخصصین تغذیه روششون کالری شماریه همه ی مواد غذایی تو رژیم هست و هیچ چیزی حذف نمیشه 

کالری شماری نیست تعادل بین ماکرونوترینت هاست 

دیگه انقد رفتم متخصص تغذیه حفظ شدم 😂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍