2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزانه چند کالری می‌خورید شیرینی و فست فودچی؟

من الان میتونم روزی 1100 تا کالری بخورم ولی اکثرا کمتر میخورم ورزشم میکنم البته تو خونه 

ببین گلم مثلا یه برش پیتزا تقریبا 200 تا کالری داره من برا سیر شدنم باید حداقل 4 تا برش بخورم که میشه حدود 800 گرم خب من ترجیح میدم یه کفگیر برنج با یه کاسه ماست بخورم که میشه حدود 350 تا 400 کالری

سلام خوبید? از رژیم غفاری نتیجه گرفتید? در کل راضی بودید?

سلام ممنون شما خوبید نه راضی نبودم کالری شماری رو بیشتر ترجیح میدادم ولی رژیمش بد نبود کسی رعایت کنه خوبه لاغر میشه بنظرم حجم غذاش خیلی کم بود 

ناهار 4 قاشق برنج  شام 30 گرم نون بابا مگه شبه ابی طالبه😂😂😂😂😂😂😂 تبلیغات و رضایت هاش ه ...

منم ازش گرفتم یه هفته ای میشه، ولی خب اگه قرار باشه بیشتر از این بخوریم که کم نمیکنیم، ضعف هم همه رژیما دارن که با سبزیجاتو سالاد باید حجم معده رو پر کرد

من رژیم یک ماهه گرفتم ازش، شیرهم میدم، تو چهل روز پنج کیلو کم کردم. فقط دو سه روز اول یکم سرگیجه دا ...

منم واقعا راضی بودم ده دوازده کیلو کم کردم هر ده روز یا یک هفته حدود یک کیلو کم شدم ولی دیگه ارادم کم شده پنج کیلو هم می‌خوام کم کنم گفتم شاید تو چالش هاش شرکت کنم بشه ک دیدم چالش ۱۴روزش اولین روزش ک خیلی سخت بود فقط خاکشیر و میوه فعلا ترسیدم انجام بدم ۱۹۵هم پولشه(گریهههه)

نخیرر اصلن کم نبود..سالد و سبزی خوردن فراوون میتونی بخوری مثلا ۶تا قاشق برنج ۳تا قاشق خورشت ماستو ز ...

دقیقا منم دیدم یکسری ها نوشتن کم بود غذا تعجب کردم غذا خوبه من تحمل کم شیرینی خوردن رو ندارم برای همین یه مدت بعد دیگه ادامه ندادم ده دوازده کیلو کم کردم رسید به پنج کیلوی آخر بی اراده شدم تازه من ماه به ماه ازشون رژیم نگرفتم یک بار گرفتم فقط یکی دیگه هم گرفتم دیدم کامل حذف نون وبرنج کرده اونو انجام ندادم همون رژیم اول رو انجام دادم و واقعا کم کردم