2777
2789
من برادرشوهرم ۱۶ سالشه با ورزش و  حذف نون و برنج و روغن و شیرینی  ۱۳ کیلو تو  کمتر از ...

ورزش روزی چند دقیقه؟

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
رژیم گلم. ولی کاش ورزش هم میکردم 😭

عزیزم چرا ناراحت که ورزش نکردی؟؟ 

منم رژیمم ولی وقت ورزش ندارم

میخواستم بدونم چراناراحتی

چ اتفاقی افتاده؟؟ 

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاش زودتر ميزدي تاپيك من همين ديروز واسم فرستاد رژيم  فيت كلاب و نميشناختم وگرنه از اون ميگرفت ...

اصلا دلسرد نشومن تو شیردهیم با رژیم غفاری تو چهل روز پنج کیلو کم کردم. خیلیم راحت بودم.

از میان وعده هات غافل نشو.

بتونی روزی بیست دقیقه هم ورزش کنی خیلی خوبه

اتفاقا خواهر من تو ۶ماه ۲۰ کیلو کم کرد ولی فقط هفته ای ۱۵۰تومن وسایل سالاد و سبزیجات میخرید قرص برا پوست و مو و دندوناش میخورد خیلی چیزای مقوی و کم کالری و گرون میخورد ولی خیلی راضیه الانم ۵ماهه تثبیته وزنش 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
چی استفاده کردی ریزشت قطع شد؟ 

خب برنج نخوردن باعث ریزش مو میشه رژیمو گذاشتم کنار دیگه ریزشم قطع شد

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

کاش من قد تو رو داشتم 😍 به نظرم 65 بشی دیگه عالیه شکمت تختتتت میشه  نمیدونی چ حس خوبی داره&n ...

خخخ آره خیلی مث مدلام وقتی میرم جلوآیینه صورت بی عیب ونقص موهای پرپشت وبلند اما دلم خیلی خوش نیس بااین که همه چی دارم توزندگیم آرزوکن همیشه حال دلت خوب باشه فقط💜

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
60 به نظرت خیلی کم نیست؟ ولی بازم نمیدونم 🤦🏻‍♀️ نه گلم دکتر عمومی حق رژیم دادن نداره، بعضی درمانگ ...

نمیدونم من الان ۶۹ ام شکمم تخته رونام یکم پره وبازوهام مشکلم باهمیناس فقط وزنم ۶۰ بشه اوکیه بنظرم 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

گلم اگه داری برای کنکور درس میخونی که باید بگم لاغر شدنو بزار بعد کنکور 

من قبل از کنکورم ۶۵ کیلو بودم ... روزی ک کنکور دادم ۸۹ کیلو بودم 

از اونموقع تا الان هم اصلا نمیخواستم به خودم سختی بگیرم واسه همین خیلی دیر وزن کم میکردم الانم ۶۱ شدم 

ولی اگه میخوای حداقل دو سه کیلویی کم کنی .. کنار غذات سالد حتما داشته باش.. ینی اگ نصف بشقابت برنج بود نصف دیگشم سالاد یا سبزیجات بزار ... من این شکلی وزن کم کردم .. و یه چیزی اصلا لب ب نوشابه و نوشیدنی شکردار نزدم.. همینا رو رعایت کنی وزنت کلی میاد پایین