عزیزم من مشهدم و میرم پیش فهیمه کیمیایی کااااملا اصولی و راحت هست و جواب دهی فوق العاده با پشتیبانی که هفته ای یه بار زنگ میزنن من توی 1ماه و نیم 10 کیلوکم کردم فقط با رعایت کامل رژیم و روزی 40 دقیقه پیاده روی و از الان شروع کردم روزی 15 دقیقه با اپ توی خونه ورزش قدرتی میرم..... قیمتاشم مناسبه من حضوری میرم و ماهانه رژیمم عوض میشه و بدنم رو انالیز میکنن با دستگاه ولی انلاینم رژیم میدن رژیم اصولش هفته ای یک کیلوعه ولی من بیشتر کم کردم اصلا هم گرسنه نمیشم اگه لازم باشه مکمل هم میدن هرکس رژیم اختصاصی داره با توجه به بدنش داره......
هر دو رو دارن و حضوری ماهی یک بار میرم 90 تومن کل هزینه همینه.... خوبیش اینه که جدول جایگزینی داره و لازم نیست یکسره جدا خرید کنی و اندازه ها هم کاملا مشخصه
من رفتم تو سایت کرمانی رژیم بگیرم اون موقعها نمیدونم سرشون شلوغ بود نمیدونم خلاصه جوابم و درست حسابی ندادن بعد یه مدت پیام دادن تو وات شما رژیم از دکتر کرمانی میخواستین و کلی توضیح داده بودن منم درجا بلاک کردم
برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟این مردم از خداشون ناراضیان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما میایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن میافتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!
خواهش میکنم من اضافه وزنم زیاده و این تجربه خوبی بود. ادمی که کارش کیفیت داره باید معرفی بشه نه ادمای الکی معروف. ایشون یه خانم جوونه و حرفه ای در کارش و بسیار خوش اخلاق...
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
من رفتم تو سایت کرمانی رژیم بگیرم اون موقعها نمیدونم سرشون شلوغ بود نمیدونم خلاصه جوابم و درست حسابی ...
امضات روکامل از حرفای دکتر هلاکویی نوشتی درسته؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....