2777
2789

من یه پیج اینستا رو دنبال میکنم که خودش ۳۰ الی ۴۰کیلو کم کرده والان چندین ساله تثبیته

نه پوستش شل شده نه چیزی

خیلی هم خوبه خانومه..حتی تبلیغم نداره اصلا

پیج رو فقط واسه کمک به همنوع گذاشته منکه خیلی راضیم....حرفوشم اصولیه

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بهش واقعا تا حالا نشنیده بودم توی یک ماه انقدر بشه کم کرد

منم برام عجیب بود وقتی بعد ۲۰ روز اومد گفت ۱۳ کیلو کم کردم 

دهنم باز موند بعد منو هم جو گرفت یه روز خواستم مثل اون باشم دیدم نمیتونم برگشتم نون و برنجمو خوردم 🏃🏃🏃😂😂😂😂😂

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
من برادرشوهرم ۱۶ سالشه با ورزش و  حذف نون و برنج و روغن و شیرینی  ۱۳ کیلو تو  کمتر از ...

روغن وبرنج ونون باااااید باشه فقط محدود

حذف کاملش برای سلامتیتون مضره والبته توی طولانی مدت خسته کننده...مگه میشه برنج نخورد۰🤪

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
روغن وبرنج ونون باااااید باشه فقط محدود حذف کاملش برای سلامتیتون مضره والبته توی طولانی مدت خسته کن ...

میخوره ولی خیلی کم شاید هفته ای یک بار کلا . 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩

خیلی بده اصلا نگیر من نگرفتم اما صحبتای ی بلاگر رو راجع بهش شنیدم خیلی منطقی بود رژیم باید حضورا و شخصا برای تو نوشته بشه غفاری در روز حداقللللل ۳۰۰ تا رژیم مینویسه که درواقع نمینویسه کپی میکنه برای همه و ممکنه یک نفر ی بیماری زمینه ای یا هرچیز دیگه ای داشته باشه افراد مثل هم نیستن آیا این غفاری میاد همه اینارو بسنجه؟همه اینارو کامل میپرسه؟حتی اگه بپرسه تو میتونی ب کاملترین شکل مث اینکه رفتی پیش دکتر تغذیه واسش توضیح بدی؟

رژیماشون به هیچ عنوان بدرد نمیخورن هزاران دلیل دیگه ام دارم ولی فقط همینو بدون اگه بگیری ضرر کردی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
منم🤣 تازه رژیم میگیرم درسم نمیتونم بخونم دیگ🤦

من یکی  دو روز رژیم میگیرم بعد گشنه م که میشه میرم جلو آینه یه نگاه به اندامم میکنم میگم  بی خیال بابا اندامم خوبه دنیا هم دو روزه😂😂😂 برمی‌گردم میخورم . 

الان ریزش مو نداری؟ موهایی ک ریخت دیگه رشدنکرد؟ 

ن دیگه ریزش ندارم زیاد

من موهام خیلی پرن نمیدونم ک اونایی ک ریختن اومدن دوباره یا ن

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

كاش زودتر ميزدي تاپيك من همين ديروز واسم فرستاد رژيم  فيت كلاب و نميشناختم وگرنه از اون ميگرفت ...

عزیزم بعضی هاهم از رژیمش‌ راضی بودن دیگه بدن افراد فرق داره انشالله که شما به نتیجه ی دلخواهت برسی