2777
2789
اینم یک نمونه از رژیم غفاری

منم ديروز گرفتم ازش ولي اينجوري نيست تو منو زده 6قاشق برنج ولي چون من باردارم گفته دو برابرش كن 12.تا قاشق حالا اصلا نميدونم خوبه يا ن از امروز ميخوام شروغ كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پیج دکتر منه green1diet, خواستی یه سر بزن  راستی امضات همیشه حالمو خوب کرده و بهم انگیز ...

خیلی ممنون گلم

خوشحال شدم همچنین عزیزم انشالله همیشه حالت خوب باشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

در یه کلمه برات خلاصه میکنم من گرفتم رژیمشو خوب هم کم کردم اما داغون شدم چون باید از قبل ویتامین و آهن و هزار در و مرضت عالی باشه که اگر رژیم گرفتی خیلی داغون نشی من الان ریزش مو دارم به شدت زیاد 

کبد چرب به خاطر از دست دادن یهویی وزنم بدون ورزش 

و چهرم داغون شده پوستم شل شده و خط افتاده نگاه کن آدم طی 4 سال وزن کم کنه و ورزش کنه بهتر از ریزش وزنی شدید طی 3 ماهه

دوستان من الان رژیم هاتون رو دیدم 

واقعا من غذام خییییییلی کمه مثلا نوشته بودید دو کف دست نون . من نصف کفه دست نون هم نمیتونم بخورم 

6 قاشق برنج هم اصلا میلم نمیکشه و اخراشو همیشه بازور میخورم . 

میوه ولی کم میخورم روزی نهایت یکی دو تا 

ولی همینجور داره وزنم بالا میره

از وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم 

تو مجردی خیلی لاغر مردنی بودم همش دوپینگ میکردم 

در عرض 6 ماه وزنم از 53 رسید به 67 بدون هیچ تغییر در غذاهام 

نمیدونم چیکار کنم. دیگه از این کمتر بخورم میمیرم

من برادرشوهرم ۱۶ سالشه با ورزش و  حذف نون و برنج و روغن و شیرینی  ۱۳ کیلو تو  کمتر از یک ماه کم کرده . زن داداشم هم با پیاده روی و  حذف اینایی که گفتم ۶ کیلو در یک ماه 

منتهی اراده میخواد که من ندارم 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
واقعاا🙁۱۶ کیلو توی یک ماه فوق العادسس  منم اراده ندارم🤦

روزی ۲ ساعت ورزش می‌کنه 

۱۳۰ کیلو بود تقریبا الان خیلی بهتر شده البته بازم جا داره 

اینم اراده نداشت یه قابلمه برنج میخورد  سه تا ساندویچ راحت میخورد  شکمو بود شدید ولی عزمشو جزم کرد دید دیگه اینطوری نمیشه 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩