ماهک2002 مدیر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 500 عنوان رژیم غفاری | مشاهده متن کامل بحث + 39965 بازدید | 358 پست بچه ها کسی رژیم لاغری غفاری گرفته؟چطور بوده حواب گرفتید و اگه کسی رژیمشو داره میشه یه روزش رو برای نمونه اینجا بذاره ببینیم 1400/09/08 | 00:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooz_germez عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6289 ببینید بدن با بدن متفاوته دیگهمن مثلا یکی از دوستام از غفاری رژیم گرفتههمش بهش گرمی داده یه جوشای وحشتنااااااک زده بود کهبعد ولی من از لیمومی راضی ام ۱۵ فاشق پلو ۱استکان خورشت دلخواه یا ۳ کف دست نان به نظر من منطقیه خوبه عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻
درجستجوی_بهشت عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12816 گلم راه ای هست با رژیم شکم رو تخت کرد؟ عزیزم منظورتو متوجه نشدم تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
زینا_محمد عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 5221 مثلا برنج و خورشت رو چقدر میگفت ی کف گیر برنج با خورشت اونم شاید دو روز در هفته بعد من زمانی ک استفاده میکردم از رژیمش چشام گود رفته بود و ریزش شدید مو داشتم آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39083 عزیزم منظورتو متوجه نشدم باشه گلم با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
درجستجوی_بهشت عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12816 باشه گلم منظورم این بود سوالتو یه جور دیگه بپرس 😅 تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39083 منظورم این بود سوالتو یه جور دیگه بپرس 😅 نه یهو پشمیون شدم میخواستم ببینم راه ای هست با تعذیه و رژیم مثلا بدون افتادگی پوست شکم و چربی ها کمر از بین برد کامل؟ با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39083 به نظرم اگه زایمان نکرده باشی آره... الان این شکم به نظرت تخت و خوبه؟ شکم خودمه نه گلم زایمان نکردمامسال کنکور دارم یکم خیلی کم پلهو و شکم دارم با چربی های کمر و خب خیلی روی مخمناره گلم خوبه از خودمم همینجوری بود فقط اون دوتا قسمت برجسته شکم هست که شنیدم اب کردن اونا خیلی سخته و اگه اب بشه پک میشن با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
درجستجوی_بهشت عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12816 نه گلم زایمان نکردم امسال کنکور دارم یکم خیلی کم پلهو و شکم دارم با چربی های کمر و خب خیلی روی مخمن ... شک نکن راحت میتونی آبشون کنی چون زایمان نکردی و پوستت شل نیس تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39083 شک نکن راحت میتونی آبشون کنی چون زایمان نکردی و پوستت شل نیس اره درستهولی نمیدونم چه جوری ابشون کنم چون برنامه ورزش ریختم ولی واقعا وقتش و ندارم و هم این دو روز انجام میدم یک ماه انجام نمیدم با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
درجستجوی_بهشت عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12816 اره درسته ولی نمیدونم چه جوری ابشون کنم چون برنامه ورزش ریختم ولی واقعا وقتش و ندارم و هم این دو رو ... این پیج دکتر منه green1diet, خواستی یه سر بزن راستی امضات همیشه حالمو خوب کرده و بهم انگیزه داده خوشحال شدم باهات همکلام شدم تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
خاله۱۳۸۲ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 11920 ی کف گیر برنج با خورشت اونم شاید دو روز در هفته بعد من زمانی ک استفاده میکردم از رژیمش چشام گ ... برا من ۱۱ قاشق برنجیک لیوان و نیم خورشت کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
خاله۱۳۸۲ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 11920 یا خدا نه برنجی نه نونی کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
ملکه_اردیبهشت عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 7449 ی کف گیر برنج با خورشت اونم شاید دو روز در هفته بعد من زمانی ک استفاده میکردم از رژیمش چشام گ ... الان ریزش مو نداری؟ موهایی ک ریخت دیگه رشدنکرد؟