2777
2789

ببینید بدن با بدن متفاوته دیگه

من مثلا یکی از دوستام از غفاری رژیم گرفته

همش بهش گرمی داده یه جوشای وحشتنااااااک زده بود که

بعد ولی من از لیمومی راضی ام ۱۵ فاشق پلو ۱استکان خورشت دلخواه یا ۳ کف دست نان به نظر من منطقیه خوبه

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا برنج و خورشت رو چقدر میگفت

ی کف گیر برنج با خورشت اونم شاید دو روز در هفته 

بعد من زمانی ک استفاده میکردم از رژیمش چشام گود رفته بود و ریزش شدید مو داشتم

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

منظورم این بود سوالتو یه جور دیگه بپرس 😅

نه یهو پشمیون شدم  

میخواستم ببینم راه ای هست با تعذیه و رژیم مثلا بدون افتادگی پوست شکم و چربی ها کمر از بین برد کامل؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
به نظرم اگه زایمان نکرده باشی آره...  الان این شکم به نظرت تخت و خوبه؟ شکم خودمه

نه گلم زایمان نکردم

امسال کنکور دارم یکم خیلی کم پلهو و شکم دارم با چربی های کمر و خب خیلی روی مخمن

اره گلم خوبه از خودمم همینجوری بود فقط اون دوتا قسمت برجسته شکم هست که شنیدم اب کردن اونا خیلی سخته و اگه اب بشه پک میشن

نه گلم زایمان نکردم امسال کنکور دارم یکم خیلی کم پلهو و شکم دارم با چربی های کمر و خب خیلی روی مخمن ...

شک نکن راحت میتونی آبشون کنی چون زایمان نکردی و پوستت شل نیس

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
شک نکن راحت میتونی آبشون کنی چون زایمان نکردی و پوستت شل نیس

اره درسته

ولی نمیدونم چه جوری ابشون کنم چون برنامه ورزش ریختم ولی واقعا وقتش و ندارم و هم این دو روز انجام میدم یک ماه انجام نمیدم

اره درسته ولی نمیدونم چه جوری ابشون کنم چون برنامه ورزش ریختم ولی واقعا وقتش و ندارم و هم این دو رو ...

این پیج دکتر منه green1diet, خواستی یه سر بزن 

راستی امضات همیشه حالمو خوب کرده و بهم انگیزه داده خوشحال شدم باهات همکلام شدم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
ی کف گیر برنج با خورشت اونم شاید دو روز در هفته  بعد من زمانی ک استفاده میکردم از رژیمش چشام گ ...

برا من ۱۱ قاشق برنج

یک لیوان و نیم خورشت

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو