2777
2789
ناهار 4 قاشق برنج  شام 30 گرم نون بابا مگه شبه ابی طالبه😂😂😂😂😂😂😂 تبلیغات و رضایت هاش ه ...

من رفتم پیش متخصص رژیم نهارم ۱۲ قاشق برنجه و نونم ۳ کف دسته. اونم گفت اون رژیم ها بر اساس کالری شماریه به درصد چربی و کربوهیدرات و پروتیین بدنت توجه نمیکنن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسیکه کرمانی خضری لیمومی کالری شماری با کرفس الناز خرمی فستینگ 2 5 و فستینگ 16 8 و هزاران ر ...

واقعا آفرین به اینهمه فهم و شعور......👏👏👏👏

چیزی که شما الان تایپ کردی رو من با تمام وجودم

تجربه کردم سالها دنبالش رفتم و هیچی عایدم نشد...

بخاطر چندکیلو اضافه وزن دکتری نبود که نرم😣

بعد خودم اراده کردم و با پیاده روی و یه رژیم

مختصر ( مختصر میگم چون همه چی خوردم😂)

وزنمو کم کردم طوریکه همه ازم رژیممو میخواستن🙂

آفرین واقعا درست میگی همه چی برمیگرده

به اراده و تلاش خودمون ....👏👏👏😘😘❤❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

ببین عزیزم بهتره یه رژیم استاندارد بگیری زیر نظر دکتر تغذیه و ورزشم کنارش باشه ولی اگر درس میخونی نباید رژیم بگیری چون سخت میشه واست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
من راحت هفته ای 1 کیلو دارم کم میکنم ماهی 4 کیلو (نمیخوام اذیت بشم یا بدنم آسیب ببینه) 

سلام عزیزم 

من توی برنامه زیره قد و وزنم رو که وارد کردم کالری دریافتیم رو روی 1200 تنظیم کرده

یعنی روزانه تا 1200 کالری اگه دریافت کنم موردی نداره و میتونم لاغر بشم یا باید کمتر از این 1200 باشه؟؟

تصورم از مردای نی نی سایتی مثل پروفایلمه🤕🤒🤢
شما جزو معدود افرادی هستید که راضیه  غذاشون کم نبود؟سیر میشدید؟

منم مثل ایشون کاملا سیر میشم اصلا گرسنه نمیمونم اگه دقیق طبق چیزای که گفته عمل کنی یعنی کامل میان وعده هاتو بخوری اصلا گرسنه نمیشی 

من 71 بودم خداروشکر الان 62 هستم ولی باز در تلاشم که 58 بشم ایشالا 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
برو ی مرکز جامع سلامت نزدیک خونتون رژیم غفاری سخته و گرون

گرون؟؟؟من یه دکتر رفتم نزدیک ۵۰۰ تومن گرفت سه ماهه

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
من گرفتم اصلاااا خوب نبود خیلی رژیم سنگینی بود کلیه های ادمو از کار میندازه و فوق العاده غیر استاند ...

مثلا برنج و خورشت رو چقدر میگفت

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

چند سالته قد و وزنت چقدره؟من پیش خانم دکتر احمدی رفتم ک رژیم آنلاین هم داره ماااااانکن تحویلت میده

اصلا سخت نیست

مثلا صبحانه یک لیوان شیر یک قاشق عسل دو قوطی کبریت پنیر و دو کف دست نون 

میان وعده دو تا میوه یه لیوان پفیلا

نهار یک لیوان و نصف خورشت،۱۱ قاشق برنج، ۸ تا زیتون یک لیوان ماست

عصرونه دو تا میوه یک لیوان شیر هفتا بادوم 

شام دو تا لیوان سوپ 

سبزیجات و آدامس و عرقیجات کاملاااااا آزاده

عالیه اگ خاستی آدرس پیجش بدم هم خودم رفتم هم همسایه هامون هم رفیقام 

کاملاااااا مطمئن هست و سختی نداره حالا اگه خاستی بگو پیجش بدم میتونی رژیم آنلاین بگیری اگه هم کرمانی حضوری برو

دکتر فائزه احمدی

پس بهترین کار همون کالری شماریه مرسی عزیزم ک عکس دادی

من حدود 2ماه شایدم کمتر دارم کالری شماری میکنم از 113اومدم 102 . بسیار راحت . البته کالریمو تا 8شب میبندم دیگه . یکی دو روز در هفته هم راحت هرچی دوس دارم میخورم . اینجوری استپ هم نمیکنم . کالری الانم 1300هست . ضمنا ورزشم ندارم . اگه ورزشم باهاش باشه که عالییییه . واقعا کتوژنیک و غفاری و کرمانی و .... رژیم نبود توی دنیا من نگیرم . ولی اونقدر سخت بودن برام که ول نیکردم . ولی کالری شماری اصلا حس نمیکنی رژیم داری والا .😊🏋

پسرم نفسم❤️

رژیم نمیخواد
از صب هر چی میخوری رو بنویس
سعی کن مقدارش رو کمتر کنی

آب خیلی بخور
الان فصل چغندره بپز شبی چند تا بخور ضد یبوسته 

نونت حتما سبوس دار باشه 

میوه رو جایگزین بیسکوئیت کن

حتما تو ابی که میخوری تخم شربتی بریز کلسیم داره

خلاصه خودت میتونی رژیم بگیری 

اینطوری وزنت کم کم پایین میاد خیلی بهتره که وزن زیاد کم کنی چون عوارض داره و دوباره برمیگرده