از گروه آرین فیت کلاب گرفتم(بابک ناصری)...رژیم متاسی تا الان واقعا راضی بودم تو هجده روز چهار ...
من یک زمان ۱۴۰ کیلو بودم اسلیو معده کردم تا ۷۹ اومدم بعد بارداری و زایمان وزنم همیشه بین ۸۱ تا ۸۴ بود تا پارسال پدرم فوت شد دست کشیدم از رژیم و سالم خوری و ...۱۸ اردیبهشت شروع کردم با استاد ناصری با وزن ۹۷ به ۸۵ تو چهار دوره رسیدم اما باردار شدم بعد سقط شد و داستانی داشتم الان دوباره میخوام شروع کنم ....
برای من که حجم معده ام کمه عالیه رژیمش
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
واااااای منو مامانم کلی بدنمون باهم فرق داره قد وزن سن همه چی،بعد رژیمامون عین هم بووود،خداشاهده عین هم هاااا اما هرکدوم فکرکنم ۱۲۰ پول دادیم،الان این عکس از رژیم هم همونه دقیقا ،فکزکن یه رژیم نوشته کپی ازش گرفته همونو به همه میفروشه،خدا و کائنات جواب این کلاهبرداریشو بده
به عنوان کسیکه کرمانی خضری لیمومی کالری شماری با کرفس الناز خرمی فستینگ 2 5 و فستینگ 16 8 و هزاران روش دیگه 14 روزه یک هفته و... رو گرفتم و تجربه دارم و دو هفتس که رژیم خامگیاهخواریم تموم شده و 13 کیلو در 33 روز کم کردم عرض کنم خدمتتون فقط و فقط اصلاح روش تغذیه و تداوم اون. رژیم رو ما میگیریم و نخوری میکنیم پولم میدیم به اینا! همشون دارن پول پارو میکنن. همشون بعد رژیم برمیگردن. هر کدوم یه چیزو حذف میکنن مثلا الناز چربی و میان وعده رو حذف میکنه و با 13 ق پلو و گوشت شروع میکنه وزنم خوب کم میکنی ولی افسردگی میگیری و بعدم زود برگشت داره. خضری بیشتر رو پروتیینه که پدر کلیه و اسید اوریکت درمیاد. یکی دیگه بیشتر رو میوس که مو و پوستت نا بود میشه. کالری شماری وسواست میکنه و همش تمایل به نخوردن داری بدن قحطی میکشه وزن کم میکنی ولی به شدت غلط چون گاها چیزاییکه لازمه به بدن نمیرسونی و فقط حواست به کالریه. تو همه این موارد من و شما داریم یه چیزایی رو نمیخوریم و متحمل سختی میشیم و قاعدتا وزنم کم میکنیم اما اون دوستان پولشو میگیرن و حالشو میبرن بعدم وزن ما برمیگرده. تو رژیم کرمانی و روشندل (لیمومی) شما تقریبا غذای سفره رو میخوری ولی کمتر. خب همین کارو خودتم انجام بدی وزنت کم میشه اگر همیشه مثلا 20 قاشق پلو میخوردی الان بکن 18 هفته بعد 16 هفته بعدش 14 و کم کم میشه مثلا روزی 10 قاشق اذیت هم نمیشی وزنتم کم میشه پولتم تو جیبت مونده. بستنی شیرینی سس پیتزا و خوردنیای غیر مجاز رو فقط ماهی یکبار بخور. روزی نیم ساعت ورزش رقص یا پیاده روی کن. کم کم خوشت میاد بیشترم میشه. برای خودت همیشه تو کیفت خرما کشمش توت خشک بزار تا هر وقت هوس هله هوله کردی یه دونه ازینا بزاری گوشه لپت و هوست ارضا شه. به ندای بدنت گوش بده هر وقت گرسنه بودی بخور هر وقت سیر بودی بیخودی از رو هوس و به خاطر مزه غذا نخور. میوه حتما 4 یا 5 دونه در طول روز بخور و حواست باشه از تمام گروههای غذایی میل کنی تا بدنت به کمبود نرسه آبم حتما حداقل روزی 5 6 لیوان میل کن. چکیده تمام رژیمای سالم همینه. موفق باشی عزیزم