2777
2789
شما گرفتید؟

بله من تازه گرقتم

من خیلی وسط هله هوله میخوردم‌الان نمیخورم دیگه 😂

ولی خوب واقعا سیر میشم و همش یک هفته اول سخته ک معده خودشو پیدا کنه😆واسه من البته شاید شما اینطوری نباشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی جان من از غفاری دایت رژیم خریدم فوووقعلاده بود واسم دوماهو نیم گرفتم ۸۵ بودم شدم ۶۷ بعدشم رژیم ت ...

شما جزو معدود افرادی هستید که راضیه 

غذاشون کم نبود؟سیر میشدید؟

چقدر خوب من توی سایتش رفتم دیدم هزینش۱۸۰ بود درسته؟

نه احتمالا فیت کلاب با آرین فیت کلاب فرق می‌کنه آرین فیت کلاب تو اینستا هست من از پیج فرابیوتی پیدا کردمش...خوبیش اینکه همه کسایی که کم کردن آیدیشون هست میتونین باهاشون حرف بزنین منتها پیج بستست باید درخواست بدین هزینه هام یه مقدار بیشر

شما جزو معدود افرادی هستید که راضیه  غذاشون کم نبود؟سیر میشدید؟

نخیرر اصلن کم نبود..سالد و سبزی خوردن فراوون میتونی بخوری  مثلا ۶تا قاشق برنج ۳تا قاشق خورشت ماستو زیتون.. اینا کمه بنظرت...من چندتا ازدوستان و فامیلا گرفتم وراااضی بودن..میان وعده قبل ناهار ..عصرونه و میان وعده قبل از خواب اینا کم نیستن،اگه رعایت شه گرسنه نمیمونی

نه احتمالا فیت کلاب با آرین فیت کلاب فرق می‌کنه آرین فیت کلاب تو اینستا هست من از پیج فرابیوتی پیدا ...

من رژیمش رو گرفتم استاد ناصری فوق العاده هستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️