2777
2789
عنوان

حانوما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست
عزیزم منم بعد یکسال اقدام باردار شدم. منم تخمدان پلی کیستیک دارم دقیقا شرایط شما رو داشتم اصلا ناامی ...

خداروشکر که باردارشدین آخه بعضی از این دکترا یه جوری به آدم میگن که انگار دیگه نمیتونیم بیاریم به من گفت به این زودیا حامله نمیشی حالا ام که همش حس میکنم الانه که بیاد وحالمو بگیره ولی توکلم به خداست

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
بنظر منم مثبته بازم خودت ببین اگه هاله صورتی باشه و هرچی خشک بشه هی پررنگ تر بشه مثبته اگه خاکستریه ...

آره هاله اش صورتی بود بعد ۲۰دقیقه رفتم نگاه کردم پر رنگ تر شده بود ممنون که وقت گذاشتین خدا خیرتون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی هاله داره برو ازمایش

میترسم برم بخوره تو ذوقم😐 همش فکر میکردم خودم فقط هاله شو میبینم 😂گفتم بذارم شما ام ببینید نظر بدین 

حالا یکی دوروز دیگه باز تکرار میکنم اگه باز مثبت شد میرم آزمایش میدم ..

نگران نباش و ناامید نشو. دکترا خیلی حرف میزنن.

ممنون‌گلم که وقت گذاشتین خدا خیرتون بده😘

خداروشکر که باردارشدین آخه بعضی از این دکترا یه جوری به آدم میگن که انگار دیگه نمیتونیم بیاریم به من ...

عزیزم رژیم خاصی داشتی؟ منم تنبلی دارم چی مصرف کردی دارو 

تیکر باردار شدنمه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست که زود مامان بشم... اخه من خیلی ادم کم صبریم 😥خوشحالم میکنید اگه اطلاعاتی راجب تنبلی تخمدان دارید بهم بگید که باعث زودتر مامان شدنم بشه❤️❤️  ایشالا تا قبل از تموم شدن تیکر مامان شده باشمو تیکر جدید  بزنم..... خدایا شکرت روز 14آذر سونو دادم تنبلی کوفتیم درمان شده بالخره... دکتره گفت هیچ خبری از تنبلی نیستتتتت... 4دی بیبی چکم مثبت شد.. خدایا شکرت.. میشه واسه سلامتی فندوقم یه صلوات بفرستین من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍هی چرخ بزن در منو دل را بتکان❤️این هم نفسی چه حس و حالی دارد🥰در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💞تیکر تولد یسالگیه دخملمه🌺❤️💞
عزیزم رژیم خاصی داشتی؟ منم تنبلی دارم چی مصرف کردی دارو 

نه تازه میخواستم این دوره امم مشخص بشه که باردارم یانه که بعدش با کالری شماری وزنمو بیارم پایین که راحت تر باردار بشم چون میگن تنبلی باورزش وگرم کردن رحم درست میشه حالا اگه باردار نباشم میخوام رژیم بگیرم و ورزش کنم ولی وقتی سونو دادم دکتر گفت تنبلی داری بهم برای سه ماه قرص کلومیفن داد گفت از ۵پریودی تا۵روز بخور اگه بعد سه ماه باردار نشدی دوباره بیا من ماه دوم استفاده بودم که بی بی چکم هاله انداخت حالا صد دردصد معلوم نیست باردارم یانه و منتظرم ببینم چی میشه

الان دیدم مثبته عزیزم مبارکه واسه منم دعا کن ۵ روز به موعدم مونده

الهی که خدا بهتون آرامش بده و مثبت باشه یرای شما ام 

منم منتظرم تا چند روز دیگه ببینم قطعی میشه یانه چون میترسم از الان خیلی ذوق کنم بعدا نشه و غصه بخورم