2777
2789
عنوان

حانوما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست
منم مثل شما کلومفین‌میخوردم...ماه سوم ک‌داشتم‌قرص‌میخوردم روز پریودم بی بی زدم هاله افتاد😍

خداروشکر الهی که صحیح وسلامت باشین خودتون وبچه تون منم توکل کردم بخدا ببینم چی میشه فقط یکم اضافه وزن دارم نگرانم 

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم انشالله مبارکه و به زودی صحیح و سالم بغلش کنی

ممنون عزیزم خودم که هنوز باور نکردم😂

ولی با صحبتای شماوبقیه دوستان خیلی دلگرم شدم😘

خدا خیرتون بده

نه تازه میخواستم این دوره امم مشخص بشه که باردارم یانه که بعدش با کالری شماری وزنمو بیارم پایین که ر ...

تا 5روز. روزی دوتا درسته؟ دیگ امپول ازادسازی نداد بهت؟ 

تیکر باردار شدنمه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست که زود مامان بشم... اخه من خیلی ادم کم صبریم 😥خوشحالم میکنید اگه اطلاعاتی راجب تنبلی تخمدان دارید بهم بگید که باعث زودتر مامان شدنم بشه❤️❤️  ایشالا تا قبل از تموم شدن تیکر مامان شده باشمو تیکر جدید  بزنم..... خدایا شکرت روز 14آذر سونو دادم تنبلی کوفتیم درمان شده بالخره... دکتره گفت هیچ خبری از تنبلی نیستتتتت... 4دی بیبی چکم مثبت شد.. خدایا شکرت.. میشه واسه سلامتی فندوقم یه صلوات بفرستین من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍هی چرخ بزن در منو دل را بتکان❤️این هم نفسی چه حس و حالی دارد🥰در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💞تیکر تولد یسالگیه دخملمه🌺❤️💞
تا 5روز. روزی دوتا درسته؟ دیگ امپول ازادسازی نداد بهت؟ 

نه بهم گفت روزی یکی بخور 

نه دیگه آمپول بهم نداد

@دلوین،رادوین   سلام دوست گلم ممنون میشم لینکو ببینی نظر بدی https://8pic.ir/uploads/IMG-۲ ...

عزیزم هاله میبینم

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
از بس قبلش رفتم دیگه حوصلشو ندارم هی امروز فردا میکنم برم شرایط روحیمم اینروزا اصلا خوب نیست حوصله ه ...

پری شدم و‌اوضاع روحیم خرابه ... برای ای وی آف خیلی وقت هدر دادم این ماه باید میرفتم برای شروع دوره ای وی آف که نمیرم  برام دعا  کنین

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
پری شدم و‌اوضاع روحیم خرابه ... برای ای وی آف خیلی وقت هدر دادم این ماه باید میرفتم برای شروع دوره ا ...

عزیزم حتما برات دعا میکنم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
عزیزم هاله میبینم

برا شما ام هاله ضعیف بود؟

چند روز بعد موعد بی بی چک استفاده کردین؟

الان به این امید داشته باشم؟

پری شدم و‌اوضاع روحیم خرابه ... برای ای وی آف خیلی وقت هدر دادم این ماه باید میرفتم برای شروع دوره ا ...

الهی که به خواسته دلت برسی وخدا ام به شما وهمه ی منتظرا بچه ی سالم وصالح بده

برا شما ام هاله ضعیف بود؟ چند روز بعد موعد بی بی چک استفاده کردین؟ الان به این امید داشته باشم؟

آره عزیزم برا من بعداز کلی هاله انداخت روز ۲۶ سیکل ولی روز موعد پررنگ شد

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
آره عزیزم برا من بعداز کلی هاله انداخت روز ۲۶ سیکل ولی روز موعد پررنگ شد

ممنونم عزیزدلم دعا کن برا منم مثبت باشه...😘الهی صحیح وسالم بیاد بغلت

قربونتون برم .... منم یکی از چشم انتظارا هستم ..اینم که تو بیو هست.... بارداری ای وی‌افی بودم  ...

خدانکنه عزیزم 😢😢😢😢😢😢😢 الهی خداوند به دلتون نظر کنه و به حق سربند سبز حضرت علی اصغر علیه السلام دامنتون رو با فرشته های نامدار و صالح و سالم سبز کنه و عمرشون طولانی باشه😢😢😢😢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

سلام خانومای عزیز حالتون خوبه انشالله

من ۸ ماهه ازدواج کردم ۳ ماه اول رو به روش طبیعی جلوگیری کردم الان ۵ ماه اقدام به بارداری کردم ۴ ماه فولیک اسید میخورم و ۱ ماهه خودم و همسرم ویتامین e میخوردیم در کنارش هم ویتامین c

اما متاسفانه خبری نیست پریودهامم منظمه 

پس چرا باردار نمیشم😪

❤ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا ❤
سلام خانومای عزیز حالتون خوبه انشالله من ۸ ماهه ازدواج کردم ۳ ماه اول رو به روش طبیعی جلوگیری کردم ...

سلام عزیزم ان شاء الله زود نتیجه بگیری معمولا میگن تا یک سال طبیعیه بدنا ام باهم فرق میکنه یکی زودتر میشه یکی دیرتر منم الان هشت نه ماهه منتظرم فعلا ام بی لی چکم هاله انداخته هنوز نمیدونم یاردارم یانه بی خیال باش وتوکل کن بخدا