2777
2789
عنوان

حانوما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست
الان خواستم یه تاپیک دیگه بزنم ولی کلا روی اوم کوهه میزنم نمیره داخل گالری که عکس بذارم لینکم نمیاد ...

چند روز دیگه دوباره بزن.توی حاملگی حالت های پریودی هست اولیش.منم می شما بودم هر لحظه احساس میکردم که میخوام پریود بشم ولی خبری نبود و ترشحات سفید داشتم به جای پریود

عزیز جان من رفتم دیدم انگار هاله داره

تو عکس اینجوریه واقعیش یکم پر رنگ تره تو دو سه دقیقه اول هاله انداخت ولی چون یه روز از موعدم گذشته میگم شاید کاذبه بعد۲۰ دقیقه ام که رفتم نگاه کردم پر رنگ ترشده بود

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینک گذاشتم خودتون نگهش دارین با گوگل بازش کنید حالا الان یه تاپیک دیگه میزنم ببینم عکس میاد

مبارکه دو روز دیگه تکرار کن پر رنگ میشه برو از ام شالله بسلامتی طی کنی 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
چند روز دیگه دوباره بزن.توی حاملگی حالت های پریودی هست اولیش.منم می شما بودم هر لحظه احساس میکردم که ...

عجب حالا من اصلا ترشحم ندارم فقط حالتای پریودی نمیدونم دیگه چی میشه ولی ممنونم از نظرتون اگه پریود نشم چند روز بعد امتحان میکنم دوباره

واقعا؟به هاله امیدی هست؟ من که خودم باورم نمیشه حالا باز چند روز دیگه امتحان میکنم اگه پریود نشم ما ...

منم دفعه قبل باهاله ای که انداخت  فهمیدم باردارم ولی برام نمونده😭

خدایا شکرت
منم دفعه قبل باهاله ای که انداخت  فهمیدم باردارم ولی برام نمونده😭

آخی الهی بمیرم خدا خودش به دلت نگاه کنه عزیزم 

مبارکه دو روز دیگه تکرار کن پر رنگ میشه برو از ام شالله بسلامتی طی کنی 

ممنون عزیزم دعا کنید مثبت باشه واقعا هشت ماهه منتظرم دوباره چند روز بعد تکرارمیکنم ممنونم از وقتی که گذاشتین

ممنون عزیزم دعا کنید مثبت باشه واقعا هشت ماهه منتظرم دوباره چند روز بعد تکرارمیکنم ممنونم از وقتی که ...

مثبته عزیزم شک نکن پله وپیاده رویی زیاد نرو استراحتذکن  آن شالله صحیح وسالم بغلش بگیری چشم حتما خواهش میکنم 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
پس حامله ای😍😍😍بسلامتی عزیزم.آزمایش بده خیالت راحت بشه

ممنون گلم که ته دلمو خالی نکردین😂😘

یکی دوروز دیگه ام صبر میکنم اگه باز مثبت شد میرم آزمایش میدم ممنونم که جواب دادین و وقت گذاشتین

مثبته عزیزم شک نکن پله وپیاده رویی زیاد نرو استراحتذکن  آن شالله صحیح وسالم بغلش بگیری چشم حتما ...

ممنون از دلگرمیتون خدا خیرتون بده 

چشم😘😘😘❤️

ممنون عزیزم دعا کنید مثبت باشه واقعا هشت ماهه منتظرم دوباره چند روز بعد تکرارمیکنم ممنونم از وقتی که ...

عزیزم منم بعد یکسال اقدام باردار شدم. منم تخمدان پلی کیستیک دارم دقیقا شرایط شما رو داشتم اصلا ناامید نباش

بنظر منم مثبته بازم خودت ببین اگه هاله صورتی باشه و هرچی خشک بشه هی پررنگ تر بشه مثبته اگه خاکستریه منفیه

ان شاالله که مثبته و مبارکه

میشه برای برآورده بخیر شدن حاجتم و حاجات خودتون صلوات بفرستین

اسی هاله داره برو ازمایش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب