2777
2789
عنوان

حانوما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست
خخخخ مثله منی منم قبلا همینجوری بودم 

الان نی نی داری

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بیبیم مثبت شده هرروزم گلاب‌به‌روت بالا میارم ولی نرفتم دکتر 😂

خداروشکر که مثبته چرانمیری دکترگلم

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
😭😭لینک میذارم میگه خطای سرور عکسم میخوام بذارم کلیک میکنم هیچی نمیاد یه دفعه خواستم عکس بذارما

عکس که میذاری کوچیکش کن کنارهاشو جم کن 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
خداروشکر که مثبته چرانمیری دکترگلم

از بس قبلش رفتم دیگه حوصلشو ندارم هی امروز فردا میکنم برم شرایط روحیمم اینروزا اصلا خوب نیست حوصله هیچیو ندارم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
از بس قبلش رفتم دیگه حوصلشو ندارم هی امروز فردا میکنم برم شرایط روحیمم اینروزا اصلا خوب نیست حوصله ه ...

اوهوم شمابارداری دعات میگیره برامنم دعاکن خواهری

لینک گذاشتم خودتون نگهش دارین با گوگل بازش کنید حالا الان یه تاپیک دیگه میزنم ببینم عکس میاد

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

الان خواستم یه تاپیک دیگه بزنم ولی کلا روی اوم کوهه میزنم نمیره داخل گالری که عکس بذارم لینکم نمیاد اگه اون لینکی که گذاشتم رو تونستین ببینید ممنون میشم نظر بدین

یه خط کم رنگ افتاده به نظرم بارداری...برامنم خییلی دعاکن

واقعا؟به هاله امیدی هست؟

من که خودم باورم نمیشه حالا باز چند روز دیگه امتحان میکنم اگه پریود نشم مارک بی بی چکم یونی تست بود رو جعبه اش زده بود ۶روز قبل موعد رو نشون میده!!

الهی که شما ام به خواسته دلت برسی به حق امام رضا