زهرا۱۴ مدیر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 عنوان حانوما این بی بی چک مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست سلام دوستان من تنبلی دارم دوماهه دارم کلومیفن میخورم امروز یک روزه که از موعدم گذشته به نظرتون امکان بارداری هست؟خودم که امیدی ندارم چون همش حالتای پریود رو دارم دل درد و...همش فکر میکنم الان میاد دارم سعی میکنم عکس بذارم ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️ 1400/08/18 | 08:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatmagoli76 عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 خخخخ مثله منی منم قبلا همینجوری بودم الان نی نی داری دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
v_aram عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1801 الان نی نی داری اره بیبیم مثبت شده هرروزم گلاببهروت بالا میارم ولی نرفتم دکتر 😂 مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
fatmagoli76 عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 اره بیبیم مثبت شده هرروزم گلاببهروت بالا میارم ولی نرفتم دکتر 😂 خداروشکر که مثبته چرانمیری دکترگلم دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
snjaghk عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 😭😭لینک میذارم میگه خطای سرور عکسم میخوام بذارم کلیک میکنم هیچی نمیاد یه دفعه خواستم عکس بذارما عکس که میذاری کوچیکش کن کنارهاشو جم کن خدایا شکرت به هزار یک دلیل
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 عکس که میذاری کوچیکش کن کنارهاشو جم کن همین کارو کردم ولی نمیاد ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
v_aram عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1801 خداروشکر که مثبته چرانمیری دکترگلم از بس قبلش رفتم دیگه حوصلشو ندارم هی امروز فردا میکنم برم شرایط روحیمم اینروزا اصلا خوب نیست حوصله هیچیو ندارم مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
snjaghk عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 همین کارو کردم ولی نمیاد دوباره تایپک بزن اول عکس بزار بعد متن پایینش خدایا شکرت به هزار یک دلیل
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 https://8pic.ir/uploads/IMG-۲۰۲۱۱۱۰۹-۰۸۰۷۵۷.jpg ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
snjaghk عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 https://8pic.ir/uploads/IMG-۲۰۲۱۱۱۰۹-۰۸۰۷۵۷.jpg ابی نشده باز نمیشه خدایا شکرت به هزار یک دلیل
fatmagoli76 عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 از بس قبلش رفتم دیگه حوصلشو ندارم هی امروز فردا میکنم برم شرایط روحیمم اینروزا اصلا خوب نیست حوصله ه ... اوهوم شمابارداری دعات میگیره برامنم دعاکن خواهری دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 لینک گذاشتم خودتون نگهش دارین با گوگل بازش کنید حالا الان یه تاپیک دیگه میزنم ببینم عکس میاد ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 الان خواستم یه تاپیک دیگه بزنم ولی کلا روی اوم کوهه میزنم نمیره داخل گالری که عکس بذارم لینکم نمیاد اگه اون لینکی که گذاشتم رو تونستین ببینید ممنون میشم نظر بدین ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
z1381a1372 عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 160 https://8pic.ir/uploads/IMG-۲۰۲۱۱۱۰۹-۰۸۰۷۵۷.jpg یه خط کم رنگ افتاده به نظرم بارداری...برامنم خییلی دعاکن خدایا شکرت
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 یه خط کم رنگ افتاده به نظرم بارداری...برامنم خییلی دعاکن واقعا؟به هاله امیدی هست؟من که خودم باورم نمیشه حالا باز چند روز دیگه امتحان میکنم اگه پریود نشم مارک بی بی چکم یونی تست بود رو جعبه اش زده بود ۶روز قبل موعد رو نشون میده!!الهی که شما ام به خواسته دلت برسی به حق امام رضا ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️