2777
2789
عنوان

حانوما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 99 پست
ان‌شاءالله😍😍😍😍 منم تگ کنیییییبد😘😘😘😍😍😍😍😍💛💛💛💛💛

قربونتون برم .... منم یکی از چشم انتظارا هستم ..اینم که تو بیو هست.... بارداری ای وی‌افی بودم  که شش ماهگی بچه هام بدنیا اومدن و برام نموندن

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
یک روز گذشته لامصب بزار یک هفته بگذره بعد 😂

مث من یه روز گذشته منتظرم دیگه نیاد😢

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید دوستان هر چی سعی میکنم عکس بذارم نمیشه اگه تچنستم بذارم لایکتون میکنم بیاین ببینید

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
نه عزیزم. چشم به راهم ..اسم دوقلوهایی هست که سه سال پیش تو شش ماهگی حاملگی از دست دادم .ای وی افی بو ...

ای جانم منم بعده ۴ سال باردار شدم الانم ۴۰ روزه از موعدم میگذره دکتر نرفتم از بس قبلش رفتم دیگه حوصله ندارم برم فردا منم خبر کن بیبی چکتو ببینم خودم چون انتظار کشیدم میدونم سخته قربون خدا برم میخواستم تا مامنن زنده بود این خبرو بهش بدم اما نگه داشت درست وقتی از دست دادمش بهم بچه داد الان یه آدم افسردم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
چرا نیاد عزیزم 

اقدامی که نبودم ولی خودم دلم میخاد نی نی دیروز موعدم بود نیومد خیلی دلم میخاد نیاد ونی نی داشته باشم ولی میدونم ضد حال میخورم😕😣

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
ای جانم منم بعده ۴ سال باردار شدم الانم ۴۰ روزه از موعدم میگذره دکتر نرفتم از بس قبلش رفتم دیگه حوصل ...

منم سه سال از دست دادن بچه هام میگذره حاملگی اونقدر سختی کشیدم دیگه متنفرم از دکتر رفتن از این طرف هم سنم می‌ره بالا .چند سالتونه  مبارکت باشه  زندگی همینه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
ای جانم منم بعده ۴ سال باردار شدم الانم ۴۰ روزه از موعدم میگذره دکتر نرفتم از بس قبلش رفتم دیگه حوصل ...

روح مادرتون شاد ..... 

😭😭لینک میذارم میگه خطای سرور عکسم میخوام بذارم کلیک میکنم هیچی نمیاد یه دفعه خواستم عکس بذارما

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
منم سه سال از دست دادن بچه هام میگذره حاملگی اونقدر سختی کشیدم دیگه متنفرم از دکتر رفتن از این طرف ه ...

مرسی عزیزم ۲۵ سالمه 

اقدامی که نبودم ولی خودم دلم میخاد نی نی دیروز موعدم بود نیومد خیلی دلم میخاد نیاد ونی نی داشته باشم ...

خخخخ مثله منی منم قبلا همینجوری بودم