2789
میشه بری بیرون عزیزم موهاتو جای دیگه بپر ن یه درصد فک کن راست باشه حالشو بهم میزنی با حرف زدنت

موهام چیکار کنم😐😐😕😕😕😕

چرااا حالشو بد کنم؟؟

مگع گفتم دروغ میگع😐😐😐😐

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دلت برا مادرت نمیسوزه؟من وقتی کم میارم وقتی میخوام بمیرم فقط فک کردن ب مادرم منو از هر کاری منصرف می ...

اخه میدونی حتی اوناهم به فکر من نیستن مرگمم شاید یه چند روزی اذیتشون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بعضی وقتا کم میاره ولی بعد پشیمون میشه

کم اورده بودم

ولی واااقعا پشیمون شدم

بزرگترین گناه زندگیم بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کم اورده بودم ولی واااقعا پشیمون شدم بزرگترین گناه زندگیم بود

درکت میکنم.خداروشکر که حالت خوبه عزیزم ان شاءالله دیگه اون اتفاق برات نیفته

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
اخه میدونی حتی اوناهم به فکر من نیستن مرگمم شاید یه چند روزی اذیتشون کنه

بعد مرگت همش قراره روحت تو خونه باشه و عذابای مادرتو ببینی

توهم عذاب میکشی با تک تک اشکاش 

اون تا آخر عمر با افسردگی شدید زندگی میکنه بخاطر تو 

موهام چیکار کنم😐😐😕😕😕😕 چرااا حالشو بد کنم؟؟ مگع گفتم دروغ میگع😐😐😐😐

میشناسمت نمیدونم حس کردم داری مسخره میکنی 🤣🤣

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

خداوند عزوجل وقتی انسان رو افرید با اصلاحاتی مثل احسن الخالقین ازش یاد کرد وبه خودش افتخارکرد بخاطر خلق انسان...خدایی که از مادربرای مامهربان تره حیف نیست چنین خدایی رو ول کنی وبه حرف شیطان گوش بدی...خدایی که بایه توبه همه گناهان رو به نیکی هاتبدیل میکنه...خدایی که همیشه به فکرمونه...اگر قراربه این چیزا بود که اهل بیت از همه بیشتر سختی کشیدن واتفاقا خدا ازهمه بیشتردوستشون داشت...خدا هرکی رو دوس داشته باشه بیشتربهش سختی میده وگرنه اگه بندشو نخادبه حال خودش واگذارمیکنه واین ینی اوج فاجعه...یکم به خدا فک کن حیفه خودتو ازش محروم کنی ببین هرکی اینکارو کرده صدای پشیمونیش به گوش اهل دنیا رسیده