2789
چون هیچ کسیرو نداشتم باهاش حرف بزنم تاپیک زدم من حتی یدونه دوست هم ندارم 

راهش خودکشی نیس 

دوست میخای تومدرسه کلی دوست پیدامیشه توهمین نی نی سایت بگرد یه دوست خوب پیداکن

مادر میتونه بهترین رفیق باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه مردی خبر بده منم از اینا بخورم بمیرم

وقتی مرد چطور خبر بده😐

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
چون هیچ کسیرو نداشتم باهاش حرف بزنم تاپیک زدم من حتی یدونه دوست هم ندارم 

یاد بگیر دوست خودت ، خودت باشی نه کسی دیگه تو تنها به دنیا اومدی و تنها هم از دنیا میری این کارا چیه ؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

والا من ۵ماه پیش افسردگی و اضطراب و وسواس فکری و مشکوک به اختلال دو قطبی بودم و داشتم خودکشی میکردم ولی بعد مصرف دارو خوب شدم تو هم احتمالا افسرده ای برو دکتر تا دیر نشده با این دوز دارو کسی نمیمره فقط کلیه هات یا کبدت نابود میشه. 

تو امتحان کن بهم بگو✌😁

میشه بری بیرون عزیزم موهاتو جای دیگه بپر ن یه درصد فک کن راست باشه حالشو بهم میزنی با حرف زدنت

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

من خودکشی باقرص داشتم به محض خوردن نیم ساعت بعد تو آمبولانس بودم.... 

مطمعنم چیزیت نمیشه یکم حال عمومیت خراب میشه

اشتباه منو نکن لطفا

اون شب بیمارستان کابوس زندگی منه

هنوزم قرص میبینم بالا میارم

جدا  شدن روحمو دیدم ب چشم

تشنجام.. 

حال خرابم

دلم واس ی لیوان اب راحت خوردن تنگ شد بود

دلم واس راه رفتن 

غذا خوردن تنگ شده بود

واس ساده ترین کارا

کمر پدرم شکست

مامانم پیر شد

نامزدم داغون شد

خدایا شکرت ک منو نجاتم دادی

هیچییی ارزش خودکشی نداره هیچیییی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان خوردم بخوابم تا صب که مامانم خواست بیدارم کنه دیگه مرده باشم

دلت برا مادرت نمیسوزه؟من وقتی کم میارم وقتی میخوام بمیرم فقط فک کردن ب مادرم منو از هر کاری منصرف میکنه اونا عاشق بچه هاشونن :)

من خودکشی باقرص داشتم به محض خوردن نیم ساعت بعد تو آمبولانس بودم....  مطمعنم چیزیت نمیشه یکم ح ...

آدم بعضی وقتا کم میاره ولی بعد پشیمون میشه

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲