2821
2789
عنوان

لاغری

122 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میخوام لاغر بشم وخیلی راها رو رفتم چه رژیم چه دکتر چه قرص چه دمنوش چه ورزش وکلی هزینه کردم ولی نتیجه ندیدم میخوام راهکاری بگید که انجام دادید و نتیجه گرفتید حتما و راضی هستی و منو راهنمایی کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 107

به نظر من شروع کن به سبک زندگی سالم. خوب راجع بهش مطالعه کن و زیر و بمش را در بیار. مثلا به مدت یک ماه راجع به مضرات نوشابه یا شکر تحقیق کن. وقتی بیشتر آگاهی داشته باشی. بهتر رعایت میکنی. ماه بعدی کلا راجع به پیاده روی تحقیق کن. و به مرور سبک زندگی خودتو سالم کن. اصلا روی وزنه نرو. فقط سالم زندگی کن. اگر ذهن شما آگاهی و سالم نشه هر چقدر لاغر کنی. بازم بعد از یک مدت برمیگردی به سابق. خودت را از آدمهای پر خور و کم تحرک دوری کن و خودتو قاطی آدمهای فعال کن تا همون سبک زندگی را یاد بگیری

من کالری شماری رو تست کردم جواب می‌ده

سالم و مطمئن و آروم وزنت کم می‌شه

اگرم فوری می‌خوای لاغرشی کتوژنیک

من سه نفر فامیل درجه یک دارم که عمل کردن

هر سه تاشون لاغر شدن حسابی

هرسه تاشونم می‌گن همه چیز عالیه

ولی خودشون رو داغون کردن، یکی‌شون هرچی می‌خوره به طرز وحشتناکی بالا میاره دلمون براش کباب می‌شه موهاشم حدود سی درصد ریخته هنوزم ریزش داره دارو فعلا جواب نداده واسه موهاش و البته سالها مشکل روده داشت که اون درمان شد خداروشکر 

اون‌یکی نوجوونه هورموناش بهم ریخته تیروئیدشم بهم ریخته موهاشم حدود ۵۰ درصد ریخته

یکی‌دیگه‌شون دوباره چاق شد و موهاشم ۷۰ درصد ریخت رسما کچل شد

اصلا و ابدا ارزش نداره عمل کنید

من کالری شماری رو تست کردم جواب می‌ده سالم و مطمئن و آروم وزنت کم می‌شه اگرم فوری می‌خوای لاغرش ...

وای چه بد دیگه ارزش این همه سختی هم نداره ممنونم عزیزم که راهنمایی کردی 

اگه من پولشو داشتم تا الان هزاردفه عمل کرده بودم

کاش همیشه غرق ثروت باشی ولی خداروشکر که نمی‌تونی عمل کنی 

عمل خییییلی عوارض داره اما اونایی که عمل کردن عوارضش رو نمی‌گن که سرزنش نشن

من از نزدیک دیدم

عوارض چاقی کمتر از جراحی هست

باور کن

کاش همیشه غرق ثروت باشی ولی خداروشکر که نمی‌تونی عمل کنی  عمل خییییلی عوارض داره اما اونایی که ...

فدای شما 

واقعا نمیدونستم

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز