2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
داره عزیزم.کسی که مقید باشه به دینش میدونه که سقط جنین دخالت در کار خداست و گناه .گناهان و عادی نکنی ...

عزیزم کسی که اعتقاد نداره گناه نیست و اتفاقی نمیفته

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم کسی که اعتقاد نداره گناه نیست و اتفاقی نمیفته

خب داری میگی کسی که اعتقاد نداره.کسی که اعتقاد نداره کلا بحثش جداس

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین تصمیم ممکن رو گرفتین😍 نتیجه توکل به خدا شد بچه سالمی که بهتون داده شد حتما میخونم ا ...

ممنون عزیزم من شماروازاون تاپیک داستان زندگیتون میشناسم .ولی خیلی نگران پسر مم توروخدابراش دعاکنین 

ممنون عزیزم من شماروازاون تاپیک داستان زندگیتون میشناسم .ولی خیلی نگران پسر مم توروخدابراش دعاکنین&n ...

انشاءالله مشکلی نداره عزیزم

نگران نباش

اکثر بچه ها توی این سن شیطنت دارن

اگر تک‌بچست طبیعیه.تو جو هم سناش که قرار میگیره به آرومی توی خونه نیست

دختر منم هفت سالشه تو‌خونه آرومتره.چون خواهر برادرش سناشون‌ بهش خیلی نزدیک نیست

ولی تو مدرسه کلی آتیش میسورونه😅

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
یه دختردوساله هم دارم نمیدونم بازم توکل به خدا

بزرگ بشن آرومتر میشن

پسر بزرگ من ۱۳ سالشه،تو سن پسر شما که بود خیلی خیلی خیلی شیطون بود

از اون شیطنتای‌ خطرناک

ولی الان الحمدلله باباشو سر لوحه قرار داده و آرومتر شده😁

انشاءالله همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه💛

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
بزرگ بشن آرومتر میشن پسر بزرگ من ۱۳ سالشه،تو سن پسر شما که بود خیلی خیلی خیلی شیطون بود از اون شیط ...

ممنون عزیزم انشاالله همیشه خوشحال و سلامت باشین خداروشکر که سایت کاربرایی مثل شما هم داره

ممنون عزیزم انشاالله همیشه خوشحال و سلامت باشین خداروشکر که سایت کاربرایی مثل شما هم داره

🥰😄🥰

عزیزم میشه توضیح بدی بچه ناخواسته یعنی چی من خودم چهارساله طبیعی جلوگیری میکنم ،خاله منم هفت ساله ط ...

ما دوساله جلوگیری طبیعی داشتیم ولی میبینین ک حامله شدم میگن با پیشاب هم میشع

ما دوساله جلوگیری طبیعی داشتیم ولی میبینین ک حامله شدم میگن با پیشاب هم میشع

من ک تا حالا ندیدم تو دورو وریام کسی با پیشاب باردار بشه

،ولی امکانش باشه سقطش نکن اونم تکه ای از وجودتونه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
اتفاقا همه ی بچه ها با حکمت و اراده ی خدا بوجود میاند منتها الان چشم های ما نمیبینه اون دنیا حقایق ب ...

منم میدونم مطمئنا اراده خدا پشتشه منتهی هزاران بچه تو زندگی های اشتباه بدنیا میان پس بگیم خدا باعث بوجود اونا هست؟ اونایی که هزار مشکل دارن هم حکمت خدا بوده بدنیا بیان؟ 

ببینید بچه ای که جای بد بدنیا میاد میشه حماقت و اشتباه دو طرف نه حکمت خدا چرا همیشه حماقت هاتون رو حکمت خدا میدونید 

دنیای دیگه ای وجود نداره مگه کتاب قصه هست؟ و ما هم دیگه مهدکودکی نیستیم که این چیزا رو باور کنیم کسی جای خاصی منتظر من نیست به ما پاداشی بده ما از خاک اومدیم و روح و جسممون دوباره به طبیعت برمیگرده تسویه حساب فقط تو همین دنیا شکل میگیره

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
چقدر بیشعوری چطور حرات میکنی چنین کلماتی و ب کار ببری . رسمان داری ب الله توهین میکنی  خدا هد ...

خانوم محترم من نگفتم خدا اراده نمیکنه به وجود بیاره من کاملا هم طرفدار خدام اتفاقا شما هدایت کنه که معلوم نیست ندونسته میشنید قضاوت میکنید اول از اول پیام من رو بخونید بعد بیاید قضاوت کنید و یه مشت حرف سر هم کنم من گفتم حماقت به وجود آوردن یه بچه بیگناه و آوردنش تو این دنیا رو و بدبختی یه انسان رو چرا پایِ حکمت خدا میذارید این چیز اشتباهی هست؟ آیا بقول خودتون که خیلی خدا پرستین مثلا حرف غیرخدایی هست؟ معلومه نیست

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!