2777
2789
عنوان

سقط جنین

1077 بازدید | 127 پست

ناخواسته باردارشدم بچه دومه پسرم2سالشه اوضاع اقتصادیمونم داغوون خودمونم مستاجریم الان همه دوروبریام بهم میگن سقطش کن تاوقتی قلبش تشکیل نشده هنوزسنو نرفتم ببینم چندهفتشه ولی میدونم خیلی کوچیکه فک نکنم قلبش تشکیل شده باشه الان گیج شدم نمیدونم چیکارکنم ازطرفی دوست دارم بدنیابیارمش ولی شرایطش نیس ازطرفی همه میگن سقطش کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سقطش کن عزیزم میشه بگی بچه تو این کشور لجن و این اوضاع بد اقتصادی بیاد چیکار کنه؟ بد نکنید در حقش بشه انسانای بدبختی عین ما

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

سقط نکن من کردم و پشیمونم هر روز عذابش باهامه تو اشتباه منو نکن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

سقط نکن خدا خودش روزی رسونه

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
سقطش کنم عزیزم میشه بگی بچه تو این کشور لجن و این اوضاع بد اقتصادی بیاد چیکار کنه؟ بد نکنید در حقش ب ...

دیگه خدا خواستش بنده ها عددی نیستن که نظر بدن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بعضی فکر می‌کنن سقط جنین تا قبل از سه یا چهارماهگی اشکال نداره؛ ولی این‌طور نیست و سقط جنین از روز اوّلی که نطفه شکل می‌گیره، حروم و گناه کبیره است، دیه هم داره؛ حتی اگه پدر یا مادر عامل سقط باشن؛ مثل اینکه مادر دوایی بخوره یا کاری بکنه که بچّه رو بندازه یا دکتر اقدام به سقط کنه.

در صورت سقط، علاوه‌بر عذاب اخروی، قاتل باید دیه رو هم بپردازه. البته اگه خودش از ورثه باشه، از دیه سهمی نمی‌بره و به سایر ورثهٔ طفل می‌رسه؛ مقدار دیه این‌طوره:

نطفه: 20 مثقال طلا

علقه: 40 مثقال

مضغه: 60 مثقال

استخوان: 80 مثقال

گوشت بدون روح: 100 مثقال

روح دمیده شود: پسر 1000 مثقال و دختر 500 مثقال(دیه انسان کامل).

بسیاری از مشکلاتی که در آینده برای زوجین پیش می‌آد، در اثر این گناهه.

همه کسایی که با زخم‌زبون، زن رو به سقط جنین تحریک کنن، توی این گناه شریکن

توی قسمت سرچ نی نی سایت،تاپیک (به جبران جانی که گرفتی ذره ذره جانت را میگیرم) رو بخونید

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!