2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
منم میدونم مطمئنا اراده خدا پشتشه منتهی هزاران بچه تو زندگی های اشتباه بدنیا میان پس بگیم خدا باعث ب ...

عزیزم چجور تسویه حساب تو این دنیا میشه شکل گرفت؟؟چند تا مثال میزنم روشون فکر کن فرض کن ی ادم کش ۱۰۰نفر رو به قتل برسونه الان بخواد تو دنیا تصفیه حساب بشه نهایتش یبار کردن به بدترین شکله خوب تقاص خون ۹۹نفر دیگه چی؟ یا ی نفر برعکس یکار خوبی رو پایه گذاری میکنه مثلا کتاب مینویسه یا مثلا ی مدرسه احداث میکنه خوب همه اون دانش اموزان بواسطه ی اون دارن علم یاد میگیرن باید بخاطر تک تکشون پاداش دریافت کنه درصورتیکه عمرش کفاف نداد خوب بقیش چی؟؟

باور به معاد یکی از اصول دین ماست یعنی برای مسلمان بودن باید بهش باور و اعتقاد داشت توضیحات خیلی بیشنری میتونم بدم اگه دوست داشتی

عزیزم چجور تسویه حساب تو این دنیا میشه شکل گرفت؟؟چند تا مثال میزنم روشون فکر کن فرض کن ی ادم کش ۱۰۰ن ...

من به حرفایی که زدین کاری ندارم خودم صفر تا صدشو میدونم چیزی نیست که فکر کنید باید توضیح بدید من همه اینا رو میدونم ولی قضیه اینه دنیای دیگه وجود نداره که ما مثل الان روحمون قد یا شکل یا اندام داشته باشه فقط باقی مونده ای از وجود ما است که می مونه و قرار نیست این روحی که اصلا نه شکل داره نه بدن داره بره جایی از این دنیا و کسی بهش پاداشی بده همه چیز رو باید با جزئیات بیان کرد و بهش فکر کرد که اصلا با عقل جور در میاد یا نه

پاداش کسی که خوبی کرده به طبیعت و کجا بهتر از طبیعت و خاک برگشتنه چه روح چه جسم درواقع پاداش خوبیای یه فرد به طبیعت برگشتن هست که آروم بگیره ولی کسی که بدی کرده بارها زندگی میکنه و از نوع روحش تو جسم های دیگه به دنیا میاد که بخواد تقاص گذشته رو بده شاید من و شما اصلا هزاران کار بد کردیم که تو این زندگی دوم و سوممون داریم تقاص پس میدیم و این یعنی پاداش و جواب بدی نه اونی که داخل ذهنمون کردن

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دلم میخواد باردار بشم . روز دهم پامیم یعنی س روز بعد از پریودم نزدیکی داشتم‌. امکان داره ...

امکانش هست

ولی بهتربود نزدیک تخمک گذاری اقدام میکردی

اسپرم تو بدن زن تا چندروز زنده میمونه پس امکان بارداری دارید. ان شا الله هرچی خیره🌹

امکانش هست ولی بهتربود نزدیک تخمک گذاری اقدام میکردی اسپرم تو بدن زن تا چندروز زنده میمونه پس امکا ...

برام دعا کن عزیزم 

فقط ببین پوزیشیون مهمه یا ن 

ب نظر من اگه خدا بخواد با همون یه قطره منی هم حالا تو هر حالتی ک نزدیکی بکنی باردار میشه ادم.

رفتم پیش ماما گفت بوده کسی روز اول پاکیش نزدیکی کرده و باردار شده .