2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
خدا به دلت ارامش بده عزیزم من اگه بچم قلب داشته باشه سقط نمیکنم حتی میخام برم سنو اگه قلبش تشکیل نشد ...

هر دروغی شده سرهم کن فقط سقط نکن خواهش میکنم عذاب وجدانش داغونت میکنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
سقط نکنم مامانم ناراحت میشه چون میگه ب بچه اولت بخوبی نمیتونین برسین اونوقت دومی

مطمئنا خواست خدا بوده که دوباره باردار شدی. پس خودش هم همه چیز را جور می‌کنه. خیلیا هستن بدون ذره ای مشکل مالی هزار جور دارو و درمون میکنن برای بچه ولی جواب نمی‌گیرن. همه چیز دست خداست بهش بگو حالا که دادی خودت هم محافظش باش و نذار بخاطره نداری شرمنده اش بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنا خواست خدا بوده که دوباره باردار شدی. پس خودش هم همه چیز را جور می‌کنه. خیلیا هستن بدون ذره ای ...

حق باشماست شاید بااومدن این بچه برکت ب زندگیمون بیاد چون همه دنیا مخالف بدنیااوردنشم چون همه اوضاع مارو میبینن فقط منو باباش این وسط نمیدونیم چیکار کنیم هم دلمون نمیشه سقطش کنیم هم میگیم اگه نتونیم ازپس مخارجش بربیایم بچه گناه داره

منم واقعا میترسم ک ی موقه گناه نباشه قتل نشه چون واقعا میخامش ولی خیلی سخته خالم دوتابچه سقط کرد گفت ...

خالتون اشتباه گفتن بهتون

در هر صورت قتل محسوب میشه و گناه کبیرست

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
هر دروغی شده سرهم کن فقط سقط نکن خواهش میکنم عذاب وجدانش داغونت میکنه

هرچی فکر میکنم دلم نمیاد سقطش کنم مطمئنم خیلی حرفا بهم میگن ولی بچمه نمیتونم خودم بکشمش خدا داده ازخودشم میخوام محافظتش کنه کمبود چیزی نداشته باشه

خالتون اشتباه گفتن بهتون در هر صورت قتل محسوب میشه و گناه کبیرست

ممنون ک گفتین من نمیدونستم تازه 21سالمه نظرم کلا عوض شد دلمم نمیخواست سقطش کنم فقط باحرفای بقیه میترسیدم ازنگهداشتنش..الان دوسش دارم

هرچی فکر میکنم دلم نمیاد سقطش کنم مطمئنم خیلی حرفا بهم میگن ولی بچمه نمیتونم خودم بکشمش خدا داده ازخ ...

آفرین به شما.حرف بقیه اصلا برات مهم نباشه. چون همون بقیه هم کسی که بچه نداشته باشه دائم ازش میپرسن چرا بچه نداری، مشکلتون چیه، چرا درمان نمیکنی و... کسی هم که مثل شما باشه باز میگن چرا باردار شدی

عزیزم میشه توضیح بدی بچه ناخواسته یعنی چی

من خودم چهارساله طبیعی جلوگیری میکنم ،خاله منم هفت ساله طبیعی جلوگیری میکنه

خب ما چرا ناخواسته باردار نمیشیم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
بعضی فکر می‌کنن سقط جنین تا قبل از سه یا چهارماهگی اشکال نداره؛ ولی این‌طور نیست و سقط جنین از روز ا ...

شما همونی که بابات قاضی بود؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ممنون ک گفتین من نمیدونستم تازه 21سالمه نظرم کلا عوض شد دلمم نمیخواست سقطش کنم فقط باحرفای بقیه میتر ...

خوشحالم که‌ نظرتون برگشت 🤍

خانمِ برادر من پنج تا بچه داره

سه تاش به دنیا اومده و یه دوقلو بارداره

بچه اولش که به دنیا اومد نه خونه داشتن نه ماشین

بچه دومش ناخواسته شد و نگهش داشتن.یه مدت بعد از اون هم تونستن خونه بخرن هم ماشین

انشاءالله که برکتش رو هم به زندگیتون بیاره🌹🤍

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
شما همونی که بابات قاضی بود؟؟

بله

عزیزم منم به خاطر شرایط بد مالی سقط کردم. درک میکنم چی میگی.. هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه.. به هیچ عنوان روی این جمله حساب نکن که بچه روزیشو خودش میاره.. این همه بچه بدبخت و بیچاره توی خیابون میبینیم پس چرا روزیشونو نیاوردن!