2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
خواهش میکنم این کارو نکن هی میگن شرایط کشورمون اله و بله ما حق نداریم تصمیم بگیریم ک کسی حق زندگی ...

آی قلبم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درکت می کنم. 

خیلی سخته دوسال گذشته اما عذاب وجدان من تمومی نداره تا زنده هستمم باید بکشم حقمه بچمو کشتم😭

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
چی شده؟ سقط کردی؟😔

آره😭

من با سه روش جلوگیری حامله شدم این ینی چی ینی خدا میخواد اون بچه بیاد میخواد که تو این دنیا باشه اما ...

خدا همیشه بچه رو میده کسایی که لیاقت ندارن اصلا برکت و خوشبختی برای اون خانواده میره ولی اون بچه با اون پدر و مادر بدبخت میشه

خب این اتفاقی که برای شما افتاده خیلی کم پیش اومده برای یه سری از افراد محدود و کم

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

عزیزم دوروبریا که هر شرایطی رو نقد میکنن تو اجازه دخالت نده منم باردار نشدم هی نسخه برام میپیچن چرا نمیاری مستاجرم هستم اوضاع مالیمم اوکی نیست به حرف مردم نباش

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اونم فعلا نمیدونه چیکار کنه هم میخادش هم میگه بدنیابیاد گناه داره

پس سقط نکن. یکی را میشناسم بخاطر شرایط مالی  مجبور شد بچه اش را سقط کنه هرچقدر بهش گفتن نکن فایده نداشت و سقط کرد. الان ۴ سال میگذره دوباره باردار شد ولی ایندفعه خودش میخواست اما از اول بارداری تا الان که موقع زایمانش هر روزش سخت تر از دیروز بود. الان هم دکترا بهش گفتن زایمانت پرخطره و هیچکدوم از بیمارستان های دولتی پذیرشش نمیکنن. خصوصی ها هم یه مبالغی میگن که این اصلا در توانش نیست. هفته دیگه باید سزارین بشه و هنوز جایی قبولش نکردن

قلبش تشکیل شده بود یعنی قلبش میزدو اینکارو کردین؟

اره😔

پس سقط نکن. یکی را میشناسم بخاطر شرایط مالی  مجبور شد بچه اش را سقط کنه هرچقدر بهش گفتن نکن فای ...

سقط نکنم مامانم ناراحت میشه چون میگه ب بچه اولت بخوبی نمیتونین برسین اونوقت دومی

اره😔

خدا به دلت ارامش بده عزیزم من اگه بچم قلب داشته باشه سقط نمیکنم حتی میخام برم سنو اگه قلبش تشکیل نشده باشه ب مامانم بگم قلب داشته ولی تو سنو خب مینویسن بازم معلوم میشه