2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
ببخشیدنظرشمادرموردجنین بالا19هفته که پزشک قانونی مجوزسقط نمیده وبچه چندتامشکل باهم داره مخصوصامشکل م ...

این بچه روح داره و سقطش دیه کامل انسان رو داره

در هر صورت حرامه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نمیدونستم خیلی برام جالب بود مرسی جواب دادین ❤️ این تیکرتون مال بارداریه؟ 😍

خواهش میکنم 🌹

بله😁

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
چه امضا ی قشنگی🙂

زیبایی از نگاه شماست🙃🌹

این بچه روح داره و سقطش دیه کامل انسان رو داره در هر صورت حرامه

خب وقتی بدونی دنیابیادصددرصدبایدعذاب بکشه مثلا مثل یه تکه گوشت بیوفته حیات نباتی داشته باشه پدرومادرکه بدتربازم سقط نکنه؟

ببین اسی  منم دو ماه پیش حال الان تو رو داشتم فهمیدم باردارم 😢😢 دوتا بچه دارم ..شوهرم اینقدر دعوام کرد میگفت حتما باید سقط کنی نمیدونی چه حرفا که نشنیدم چه شبایی که بی خوابی نکشیدم من به خاطر گناهش گفتم که  سقط نمیکنم ...به شوهرم گفتم برم سونو شاید خودش مشکلی داشته باشه  ومن گناهکار نشم😢😢 بهم گفتن خارج از رحمیه خدا شاهده اسی تا تا پای مرگ رعتمو برگشتم خیلی تو این دو ماه سختی کشیدم که تو عمرم نکشیده بودم خونریزی داخلی کرده بودم ومجبور شدن سزارینم کنن ...نا شکر نباش هیچ چیز خدا بی حکمت نیست چقدر هزینه کردم ...ولی شوهرم زجر و مریضیامو کع میبینه میگه کاش بچه سالم بودو نگهش میداشتیم  ولی خودت مریض نمیبودی سختی نمیکشیدی ...پس بیشتر فکر کن 

خدایا شکرت
وای ننه 😍😍دورش بگردم که یه هفته دیگه قراره به دنیا بیاد😍 برام دعا کن اگه خدا بخواد منم حامله باش ...

زنده باشی گلم 💖

انشاءالله که هستی🥰

خب وقتی بدونی دنیابیادصددرصدبایدعذاب بکشه مثلا مثل یه تکه گوشت بیوفته حیات نباتی داشته باشه پدرومادر ...

چه چیز صد در صدی وجود داره؟

اون بچه ادامه دهنده یه نسل میتونه باشه

چندین مورد بوده که سالها مشکل تومور و سکته مغزی داشتن و در حرم امام حسین (ع) شفا پیدا کردن

تنها کسی که از آینده و زندگی ما خبر داره،خداست

نه حرف دکتر و نه هیچ کس دیگه ای تضمین حال زندگی اون بچه نیست

اگر به خدا اعتماد دارید،به خودش توکل کنید

انشاءالله که خیره🤍

چه چیز صد در صدی وجود داره؟ اون بچه ادامه دهنده یه نسل میتونه باشه چندین مورد بوده که سالها مشکل ت ...

من دوسال پیش بارداری دومم بودتااواخرماه هشتم همه سونوهاوازمایشاخوب بودتااینکه ماه هشتم رفتم سونوگفت هیدروسفاله این مسئله برا بچه ی اولم هم پیش اومده بودتوتاپیک اولم درموردش نوشتم حوصله داشتیم مطالعه کنین بعدمتخصص سونوودکتراگفتن دیگه راهی نیس خیلی روزای بدی روگذروندم خیلی بدشوهرمم گفت هرتصمیمی بگیری پشتتم بعدیه نفریه دکترکرج برامون معرفی کردم که برام انجام بده بادکترهم هماهنگ کردیم ولی دلم نمیومدحالم خیلی بدبو گفتم توکل میکنم ونمیام نزدیک محرم بودبه روزاول هرصبح میرفتم مسجدزیارت عاشوراخیلی ضجه زدم بقیه زیارت عاشوراروتاچهل روزتوخونه خوندم خداروشکربه دنیااومدسونوکردیم کاملاسالم بود😍

گناهی نداره این کار

داره عزیزم.کسی که مقید باشه به دینش میدونه که سقط جنین دخالت در کار خداست و گناه .گناهان و عادی نکنید

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

من دوسال پیش بارداری دومم بودتااواخرماه هشتم همه سونوهاوازمایشاخوب بودتااینکه ماه هشتم رفتم سونوگفت ...

بهترین تصمیم ممکن رو گرفتین😍

نتیجه توکل به خدا شد بچه سالمی که بهتون داده شد

حتما میخونم

انشاءالله عاقبت بخیر باشه 💖🤍💖