2777
2789
عنوان

بیاید بازی

55 بازدید | 13 پست

بازیش اینطوریه که من یه جمله میگم شما هم به ترتیب جمله میگید بعد به داستان میسازیم 

اگه کسی بازی بهتر سراغ داشت بگه اگه اینجا شلوغ شد یه تاپیک دیگه میزنم

با این شروع میکنیم 

خورشید داشت غروب میکرد و تنها تو خونه نشسته بودم و برق ها هم رفته بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این الان سه تا جمله شد

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
نمیان اونگا اعلام حضور میکنن اینجا نمیان  خودم ادامه میدم  سایه هایی در نور کمرنگ غروب آ ...

و ابرهای تاریکی نجوا کنان آسمان را فرا میگرفتند🤦‍♀️😐

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
و ابرهای تاریکی نجوا کنان آسمان را فرا میگرفتند🤦‍♀️😐

در آغوش

سعی کردم به اتاقم بروم اما در باز نمیشد

دستگیره در خراب شده بود گویی که کسی از داخل اتاق در دو قفل کرده بود

دستگیره در خراب شده بود گویی که کسی از داخل اتاق در دو قفل کرده بود

لرزان لرزان به سمت آشپزخونه رفتم تا وسیله ای برای دفاع از خودم بردارم اما چاقو ها به سمت من پرتاب شد

لرزان لرزان به سمت آشپزخونه رفتم تا وسیله ای برای دفاع از خودم بردارم اما چاقو ها به سمت من پرتاب شد

با تمام قدرت مراقب بودم چاقو ها بهم نخودن متوجه ی چاقو از پشت سرم شدم که به سمت من میومد و یاد فیلم ماتریکس افتادم😶

با تمام قدرت مراقب بودم چاقو ها بهم نخودن متوجه ی چاقو از پشت سرم شدم که به سمت من میومد و یاد فیلم ...

شت ماتریکس ندیدم😔😂 

جا خالی دادن اما زیاد چابک نبودم و چاقو به بازوم فرو رفت

شت ماتریکس ندیدم😔😂  جا خالی دادن اما زیاد چابک نبودم و چاقو به بازوم فرو رفت

چاقو ماهیچه پشت بازوم رو ۶۰ درصد پاره کرد و تمام تلاشم دو کردم طوری بیرون بیارمش که خونریزی شدیدی نداشته باشه

در حین باند پیچی دستم بودم که از انبار آشپز خونه صدایی شنیدم

چاقو ماهیچه پشت بازوم رو ۶۰ درصد پاره کرد و تمام تلاشم دو کردم طوری بیرون بیارمش که خونریزی شدیدی ند ...

چاره ای به جز فرار از این خونه نفرین شده نداشتم پس جونم رو برداشتم و دوییدم بیرون ولی این شهر شهری نبود که من میشناختم...