2777
2789
عنوان

مهمونی

103 بازدید | 5 پست

دوستان شما زود ب زود میرین خونه مادرشوهرتون مهمونی؟اصلا دوس دارین برین؟بنظر شماهایی ک چندین ساله ازدواج کردین زود ب زود رفتن خونه مادرشوهر بهتر یا دیر ب دیر رفتن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۲ ساله کرونا رو بهونه کردم هیجا نمیرم چون هم اونا سنشون زیاده و خطرناکه هم من ترسوام به همه گفتم نیاین خونم خودمم نمیام خونه تون چون میترسم من کسی رو ندارم موقع مریضی به دادم برسه شوهرم هم محل کارش یه کم دوره جوری هم نیست هروقت دلش بخواد بیادبخاطر همین مجبورم خیلی مراقب خودم و بچم باشم ما بیرون هم زیاد نمیریم و خوش شانسیم اینه کسی هم با ما صمیمی نیست ماهم صمیمی نیستیم . قبل کرونا هم خیلی کم رفت و امد داشتم. من تنهایی رو بیشتر دوست دارم تو جمع آرامش ندارم مادر شوهرم هم زیاد اهل رفت و امد نیست. کاری به ما نداره پدر شوهرم تا موقعی که زنده بود دم به دقیقه زنگ میزد ولی خب اون موقع هم زیاد نیرفتم خونش ولی الان که فوت شده  یه کم بهتره چون مادر شوهرم برعکس شوهرش اصرار نمیکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز