2777
2789
عنوان

قابل توجه اوناییکه مسخرم کردید 🙂

1332 بازدید | 88 پست

هر کی تو زندگیش اهدافی داره و به طبع به چیزی علاقمند 

یکی بچه داری و خونه داری دوست داره یکی درس خوندن 🙂

یکی استعدادش تو اشپزیه یکی ریاضی 🙂🙂

کاش شعور اینو داشتیم علایق همدیگه رو مسخره نکنیم 🙂

ضمنا از اونهایکه منو نصیحت کردن اونم محترمانه ممنونم 🙂 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مسخره کردن مگه

تاپیک قبلم

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

چرا مسخرت کردن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

از مجردیت لذت ببر...همسرداشتن خوبه،ولی به موقعش ویه خوبش...

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بسپارشون دست خدا خدا تقاسشون میده

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻

آره اهداف آدما فرق داره و به وسعت دیدشون به زندگی بستگی داره...

هرچی دیدت کوتاه تر باشه اهدافت کوچیک تره ولی به قول خودت نباید کسی رو به خاطرش مسخره کنیم

دارو فروشِ خسته دلان را دکان کجاست؟

ولی خداییش 15 سالگی حتی یک درصد موقع مناسب برای ازدواج نیست که غبطه میخوری به موقش همه چی قشنگ تره

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...