2777
2789
عنوان

قابل توجه اوناییکه مسخرم کردید 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 88 پست

الان ی سر ب تاپیک قبلت زدم.. مسخره کردن نداره دل سوختن داره.. واقعا چرا فک میکنی 18 سالگی مادرشدن خوبه یا 15 سالگی ازدواج کردن!! 

درستو بخون مستقل شو موقعیت های خوبی برای ازدواج پیدا میکنی.. بعد ی روز ب این آرزوهات میخندی

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه خیلی ها ادعای سن و سال شعورشون میشه 

بعد میان بهم میگن تو عقل نداری

تو مثه نوجوونی امروز نیستا اهدافت مسخره اس

ضمنا من 18 سالمه چند ماه دیگه میرم تو 19

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

زود ازدواج کردن مهم نیست...مهم خوب انتخاب کردن و درست انتخاب کردنه... وای اگه مرد بد دل و بدبین و بددهن گیرت بیفته که هیچی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واسه ازدواج و بچه دارشدن هیچ وقت دیر نمیشه،الان از زندگیت لذت ببر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
تاپیک قبلم

اهان خوندم خب طبیعیه به نظرم اکثر مجردا همین حسو دارن منم حسادت میکنم به متاهلا ولی خیلی شنیدم و دیدم که میگن اونقدم خوب نیست به هرحال قسمت هرکی یه جوره یکی زودتر ازدواج میکنه یکی اصلا نمیکنه به قول استادم میگه ازدواجو نباید بهش زودتر از موعد برسی چون خودش مثل یه سیب رسیده به موقع از درخت میافته☺

من نمیدونم این چه دیدیه پدرو مادر خودمم دارن مگه اونی ک سن پایین ازدواج کرد حتما بدبخت میشه و طلاق میگیره؟یا حتما از ی خانواده بی اصالته ؟ یا به زور شوهر میدن همه شونو؟هستن کسایی ک خوشبختن تا یکی از ازدواج تو سن پایین میگه انقد گارد نگیرید 

نصف شبی این چیه گزاشتی نمیگی قلب درد دارم 😞😞😞

چیزی نیس روح بچه ای هس ک کشتنش چالش کردن اون زیر

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
متاسفانه خیلی ها ادعای سن و سال شعورشون میشه  بعد میان بهم میگن تو عقل نداری تو مثه نوجوونی ا ...

الان بهترین سنته لذت ببر اونم اشتباه کرده شانس آورده زندگیش خوبه ولی مطمئن باش کمبود هم داره 

خودشناسی DNA plus
هدفت چیه هدف هر کسی اگر علاقه اش باشه موفقه اتفاقا به حرف دیگران توجه نکن ...

در حال حاضر هیچ هدفی ندارم جز قبول شدن تو دانشگاه مورد علاقم هدف بعدیم ازدواجه 

فقط یه کلمه گفتم به زندگی فلانی غبطه میخورم همین 

دوباره میگم من نزدیک 19 سالمه... 15 سال ندارم 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
نترکی دختر نصفه شبی وحشت کردم😂

😂😂😂استوری اینستا کردم نوشتم شبتون بخیر

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
تاپیک قبلش بخون بعد نفرین کن.. 😑😂

حوصلم نمیشه بخدا😂😂😂

تو قشنگی ازدواجو میخوای ببینی از مسئولیت هاش از مشکلات خبری نداری قدر مجرد بودنتو بدون

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بعدا میفهمی بی دلیل نبوده حرفاشون 

۱۸ سالگی اووووج شکوفاییه 

میخوای شوهر کنی بشوری بسابی و بچه بزایی؟؟؟ 

برو درس بخون 

یه هنر یاد بگیر 

پول دربیار 

زندگی کن 

بعد ازدواج هشتاد درصد زنا دیگه اونجوری ک می‌خوان زندگی نمیکنن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی