هر کی تو زندگیش اهدافی داره و به طبع به چیزی علاقمند
یکی بچه داری و خونه داری دوست داره یکی درس خوندن 🙂
یکی استعدادش تو اشپزیه یکی ریاضی 🙂🙂
کاش شعور اینو داشتیم علایق همدیگه رو مسخره نکنیم 🙂
ضمنا از اونهایکه منو نصیحت کردن اونم محترمانه ممنونم 🙂
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
زود ازدواج کردن مهم نیست...مهم خوب انتخاب کردن و درست انتخاب کردنه... وای اگه مرد بد دل و بدبین و بددهن گیرت بیفته که هیچی🤦🏻♀️🤦🏻♀️واسه ازدواج و بچه دارشدن هیچ وقت دیر نمیشه،الان از زندگیت لذت ببر
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
اهان خوندم خب طبیعیه به نظرم اکثر مجردا همین حسو دارن منم حسادت میکنم به متاهلا ولی خیلی شنیدم و دیدم که میگن اونقدم خوب نیست به هرحال قسمت هرکی یه جوره یکی زودتر ازدواج میکنه یکی اصلا نمیکنه به قول استادم میگه ازدواجو نباید بهش زودتر از موعد برسی چون خودش مثل یه سیب رسیده به موقع از درخت میافته☺
من نمیدونم این چه دیدیه پدرو مادر خودمم دارن مگه اونی ک سن پایین ازدواج کرد حتما بدبخت میشه و طلاق میگیره؟یا حتما از ی خانواده بی اصالته ؟ یا به زور شوهر میدن همه شونو؟هستن کسایی ک خوشبختن تا یکی از ازدواج تو سن پایین میگه انقد گارد نگیرید
این دیوونه💀وجدان داشت دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(: این دیوونه، حس داشت😅 اما شده شـیــطــ👿ــان این دیوونه، ای کــاش...☠️ این دیوونه، ای جــــان🤤 این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
هدفت چیه هدف هر کسی اگر علاقه اش باشه موفقه اتفاقا به حرف دیگران توجه نکن ...
در حال حاضر هیچ هدفی ندارم جز قبول شدن تو دانشگاه مورد علاقم هدف بعدیم ازدواجه
فقط یه کلمه گفتم به زندگی فلانی غبطه میخورم همین
دوباره میگم من نزدیک 19 سالمه... 15 سال ندارم
این دیوونه💀وجدان داشت دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(: این دیوونه، حس داشت😅 اما شده شـیــطــ👿ــان این دیوونه، ای کــاش...☠️ این دیوونه، ای جــــان🤤 این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻