2777
2789
عنوان

قابل توجه اوناییکه مسخرم کردید 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 88 پست
من نمیدونم این چه دیدیه پدرو مادر خودمم دارن مگه اونی ک سن پایین ازدواج کرد حتما بدبخت میشه و طلاق م ...

چ بدونم والا ملت دو سه نفر دیدن بدبخت شدن فک میکنن همه همینن 

بولله ک اینا با میل خودشون ازدواج کردن... حالا هر چی میخوایی بگو 

الیته من موافق ازدواج اجباری و کودک همسری نیستم 

میگم دوستم ازدواج کرده و راضیه بقیه ب من چ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا میفهمی بی دلیل نبوده حرفاشون  ۱۸ سالگی اووووج شکوفاییه  میخوای شوهر کنی بشوری بسابی ...

عزیزم گفتم هدفم چیه بخون کامتت های قبلیم رو 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
😱چه شب بخیر ترسناکی هرکی ببینه که تو ذهنش فریز میشه وتا صبح خوابشو میبینه😂

خودم مغزم رید ازش اول

بعد بهش دقت کردم دیدم عروسکه😂😂

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
توی روستا زندگی میکنید ؟

نه دوستم ولی روستاییه 

خودم شیراز زندگی میکنم 

عزیزم گفتم هدفم چیه بخون کامتت های قبلیم رو 

درس بخون 

بعدا میفهمی چقدر درس خواندن تو دانشگاه معتبر بهت ارج میده 

جایگاه میده 

وقتی سی ساله شدی ازدواج کن 

زمانیکه 

ب همه چیز رسیدی 

تو زندگی متاهلی ممکنه ب خیلی از خواسته هات نتونی برسی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
درس بخون  بعدا میفهمی چقدر درس خواندن تو دانشگاه معتبر بهت ارج میده  جایگاه میده  ...

چشم ممنون 🙏❤️

عزیزم منم مثل دوست شما ۱۵ سالگی ازدواج کردم و هفده سالگی بچه دار شدم زندگیمم بد نیس ونا شکرم نیستم

ولی اگه بدونی چه سختی هایی ‌کشیدم وچه حسرت هایی تو دلم موند تو اون سن کم باید مثل یه خانم تمام و کمال رفتار میکردم و کسی اشتباهاتم رو پای بچگیم نمیزاشت اگه بدونی دختر مثل دسته گلم رو با چه سختی هایی بزرگ کردم همیشه میگم کاش دو سه سال دیرتر بچه دارمیشدم تا یه کم عاقل تر میشدم و زندگیم جمع وجور تر میشد و الانم اونقدر عقده ای شدم که تو ۲۷ سالگی تازه الان ادا بچه ها رو در میارم

من یه بی نام و نشونم

خوشگلا میشه پیجمو فالو کنید؟😭💙واقعا خیلی لطف بزرگی در حقم میکنید🥺💕

اگه فالو کردید لایک کنید یا بگید براتون صلوات میفرستم🥰😍

ایشالا خوشبخت شید همگی🥺💗

Stayc.shop  اینم پیجم

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
نه دوستم ولی روستاییه  خودم شیراز زندگی میکنم

ایشون با فرهنگ روستاشون پیش رفته

فکر کردم شما هم باهاشون توی یه روستا باشید

شما با فرهنگ جامعه خودت پیش برو

امیدوارم لذت موفقیت اجتماعی رو بچشی

سر اومد زمستون...

لابد گفتن شوهر کن تو گفتی هدفم شوهر نیست😂😂

ببین اینطوری نگید چرا شوهر هدفتون نباشه ؟

بگید هر هدفم وقتی داره وقتش برسه ازدواجم حتما ✋🏻

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
ایشون با فرهنگ روستاشون پیش رفته فکر کردم شما هم باهاشون توی یه روستا باشید شما با فرهنگ جامعه خود ...

ممنون عزیزم ❤️ 

عه جدی😂منم متوجه نشدم😂بهرحال کاش یه شب بخیر ملایمی میگفتی😂

ن این بهتره 

🤤😂😂😂

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻