2777
2789
عنوان

مهمون میخاست بیاد جواب ندادم

2245 بازدید | 80 پست

سلام دوستان

ما ی دوستی داریم شهرستان ،رییس بانکه وضعشم توپ

این هرماه یبار برا کارش میاد مرکز استان و شبم میاد خونه ما حالا شام حمام و خواب و فردا صبحانه و میره

بعضی وقتا هم با خانم بچه هاش میاد و منم کلی پذیرایی میکنم.بخدا تعریف نباشه خیلی مهمونوازم..همیشه مهمون داشتم و دارم.

حالا اینا مهم نیست.

ما یبار رفتیم همون شهرستان رفتیم خونه دوست مشترکمون اون اقا حتی ما رو دعوت نکرد بلکه خودش بچه هاش اومدن اونجا ما رو ببین😒و یک تعارف کوچیک نزد بیاین منزل ما😏

حالا زنگ زده خانمش من جواب ندادم،دیدم اس داده فردا هستین با اقا...یعنی همسرش..بیایم ..

من جواب ندادم

ب همسرمم گفتم اگر فلانی زنگ بهت گفت میخایم بیایم بگو نیستیم

وای ب حالت 😂اگر گفتی بفرمایید

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

حالا جالب اینجاس اوندفه ک اومده بودن داشت میگفت زن اقای...(زن دوست مشترکمون)دیسک عمل کرده

من گفتم وای باید بریم عیادت ولی نمیریم تا خوب بشه

اون ی تعارف نکرد خب بیاین خونه ما😏

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم ج نمیدادم. بدم میاد ببخشید ک این لفظ رو بکار میبرم کودن فرضم کنن

احساس میکنم خونه ما رو کرده استراحتگاهش

واقعا بدم میاد جوابش بدم

کار خوبی کردی منم جای شما بودم همین کارو میکردم دوروز دیگه جواب بده وایی عزیزم دوشب پیش پیام دادی خو ...

اتفاقا داشتم ب همسرم میگفتم امشب جوابش نمیدم

مگر طلب داره ازم

بخدا بدمم میاد جوابش بدم