2777
2789
عنوان

مهمون میخاست بیاد جواب ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 80 پست
عزیزم سایه اش مستدام.والا چرا خوب ماجرا فقط من باشمحالا جالب اینجاس فامیل هم تو شهر ما دارهفک کنم نم ...

شما خیلی مهربونی نذار ازت سواستفاده کنن 😘همیشه همینجوری باشی خوبه امتحان کن یبار دیدی بخاری بلند نمیشه شما هم جبران کن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
بیا عزیز دلممممممخونه خواهرتهبیا قدمت سردوچشممبخدا من خیلی مهمون میاد فک نکنی ادم بدمهمونیماز ای خوش ...

نه قربونت برم نمیشناسمت مگه😘 عزیز دلی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قربونت برم نمیشناسمت مگه😘 عزیز دلی

عزیز دل منی خوشقلبم

انشاءالله بیای در خدمت باشم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

اون رک گفت میایم خونتون شماهم رک بگو میخوایم فلان رور بیاییم خونتون اگر نه اورد اونپقت دلیل محکمی داری برای قطع ارتباط

تو انتظار داری اون دعوت کنه درصورتیکه شما دعوتش نمیکنی بلکه خودشون میگن میاییم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

راستش من اگر جواب هم بدم جوری میدم ک متوجه ناراحتی من از رفتارشون بشن . مثلا بگو مهمان یکی از دوستان با معرفت و مهمان نوازمون هستیم .و شرمنده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
گذاشتم صبح پیام بدم .ک بگم نبودم گوشیم مثلا تو کیف بودببین ادم ب دروغ وا میدارن

فردا از خونه برو بیرون یا برو خونه مامانت پیام بده من اومدم فلاک جا و دستم بند شده و نتونستم جوابتو بدم ازنجوری نه دروغ گفتی نه راست گفتی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

حق داری

ما هم یه پسرعمه ی پررو داریم بیشعور هر جا میخواست بره میومد از خونه ی ما میرفت

تنها هم نمیومد دوستی باجناقی کسی رو هم میاورد

میخورد و لنگاشو دراز می کرد

اونوقت ده سال یه بار اگه ما میرفتیم خونه شون غر غر می کرد و عصبانیت شو نشون میداد

بابای منم با بی محلی پاشو برید از خونه مون

خوشحال شدم که آنلاین بودی 😍 مواظب خودت باش مهربون خوشگل😘شب خوش

شبت خوووووش بهترینم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
دوس دارم بهش بفهمونی بخاطرِ اینه دعوتتون نمیکنه.

چجوری میترسم زشت بشه