2777
2789
عنوان

بیاین داستان آشناییتون رو بگید😜😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 75 پست
همسرم کاوشگر بود البته الانم هست خیلی کاوش میکنه منو پیدا کنه اما متاسفانه هنوز موفق نشده برای هرچه ...

عالی بود😂😂😂😂😂😂❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

به زور خانواده جواب مثبت دادید یا خودتونم خوشتون اومد؟😅راضی هستین؟

میدونی شوهرم هیچ ایراد و مشکلی نداشت که بهانه کنم جواب منفی بدم

ولی اون موقع به دلم نبود

همینکه خطبه عقد خونده شد به دلم نشست یا شایدم اون لبخندی که بعد ارایشگاه بهم زد یا بوسه ای که به دستم زد قبل اینکه بریم محضر منو رام اون کرد نمیدونم..

الانم فقط از اخلاق شوهرم گلایه مندم به غیر اون همه چی خوبه خانواده درجه یک رفاه از نظر مالی و و .. ولی وقتی بحث و دعوا داریم دلم میشکنه تو دلم میگم کااش با یکی همسطح خودم ازدواج میکردم که اخلاقش فقط خوب باشه یه ماشین و خونه معمولی داشتیم ولی باهام اینجور رفتار نمیکرد ..هوف امروز دلم پر بود ببخشید

♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باحرفت موافق ام.وقتی مادرشوهرم برام اومد خواستگاری با خاله اش داشتن تو دستشون تسبیحات میخوندن و تو د ...

از خداشونم باشه عروس ب این خوبی😂😂❤️

میدونی شوهرم هیچ ایراد و مشکلی نداشت که بهانه کنم جواب منفی بدمولی اون موقع به دلم نبودهمینکه خطبه ع ...

امیدوارم اخلاقش بهتر شه البتع بنظر میاد در کل آدم خوبیه❤️

نه بابا این حرفا چیه

از خداشونم باشه عروس ب این خوبی😂😂❤️

اره والا.

چون اون موقع ۲ ۳ تا خواستگار باهم داشتم و فامیل بودن و مامانم نمیخواست بده تو ۳ ۲ جلسه خواستگاری اینا راضی شده.

آخه مادرشوهرم عادت کرده بود واسه هر دختری ۵ ۶ بار خواستگاری بری😂😂😂😂😂

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

داستان پسرخالم و زنش رو میگم

پسرخالم سپرده بوده ب مامانش ک ی دختر خوب براش بگیره وضع،مالی پسرخالم خیلی خوبه و خوش قیافس و انصافا پسر به شدت خوبیه نه اهل رفیق بازی نه سیگار نه هیچی.

خالم یروز تو اینستا داشته مخاطباش رو نگاه میکرده یه دختر خیلی خوشگل میبینه و بهش پیام میده ک شماره مامانتو بهم بده باهم صحبت کنیم (اولین بارش نبوده و با خیلیا صحبت کرده بود و جور نشده بود) خلاصه باهم ازدواج میکنن و اینا.پروفایل اینستای دختره با ادیت خیلی سنگین بوده😂یعنی اولین بار دیدیمش برگامون ریخت ک چقدر با عکساش فرق داره بعد دختره به شدت افاده ای و عقده ایه بعد خالم اینا عاشق دخترن در حدی ک مثلا مرغ دوس نداره اینا همیشه براش گوشت گوسفند میخرن برا مهمونی😂بعد هر دوتا دستاش تا نزدیک گردنش پر از النگوعه😂😔مهریش خیلی زیاده و چندین متر زمین و فلان زدن ب اسمش .کلا جهیزیه هم نداد چون وضع،مالیش خیلی ضعیفه و پدرش فوت شده.خلاصه از ادیت پروفایل اینستا و ازدواج سنتی غافل نشین😂

آه له له له آه له لاس

اره بد نیس ولی من بشدت احساساتیمحالا از خودت بگو اگه متاهلی بگو چجور اشنا شدین😍

منم خیلی حساسم

نه متاهل نیستم ولی شما دعا کن شاید متاهل شدم😅😂❤️

اره والا.چون اون موقع ۲ ۳ تا خواستگار باهم داشتم و فامیل بودن و مامانم نمیخواست بده تو ۳ ۲ جلسه خواس ...

توعم باید میذاشتی ۵ ۶ بار بیان تا حساب کار دستشون بیاد😂😂😂

داستان پسرخالم و زنش رو میگمپسرخالم سپرده بوده ب مامانش ک ی دختر خوب براش بگیره وضع،مالی پسرخالم خیل ...

تا باشه از این شانسا😂😂

داستان پسرخالم و زنش رو میگمپسرخالم سپرده بوده ب مامانش ک ی دختر خوب براش بگیره وضع،مالی پسرخالم خیل ...

انشالله خوشبخت باشن و خدا شانس بده😂😂😂😂❤️

ما صاف و ساده ایم خواهر😂😂

از سرشونم زیادی😂❤️

صدرصد..😘

ازوقتی من اومدم قوانین عوض شده.الان واسه من افاده میان😂😂😂

حتی کادو روز تولد نمیدونستن چیه😂😂😂😂

صدرصد..😘ازوقتی من اومدم قوانین عوض شده.الان واسه من افاده میان😂😂😂حتی کادو روز تولد نمیدونستن چیه ...

چرا افاده میان😂😂😂

کادو که عادیع😂😂