2777
2789
عنوان

سیسمونی

299 بازدید | 47 پست

من تختوکمد وست کالسکه نگرفتم درحد سه چهارملیون فقط ضروریاتوگرفتم خیلی اضافی خریدنکردم بچه اولم هم هست جاهم نداشتیم برااینا ،اگه یه وقت خانواده شوهر چیزی گفتن چی بگم چون خودشون کامل کامل سیسمونی گرفتن خواهرشوهرم برانوه اش.واقعا نه دوسداشتم خانواده ام خرج اضافی کنن نه شوهرم چون به نظرم تخت تا شش سالگی استفاده نمیشه.

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

خوب کردی عزیزم 

تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا می‌کنی؟..‌.♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می‌گیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقه‌ی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمی‌آورد.با سکوتشان شعر می‌خوانند؛ با لب‌هایشان قطعنامه صادر می‌کنند؛ با موهایشان جنگ می‌طلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه می‌داند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می‌رقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همینا رو بگو ،بگو تخت و این چیزا لازم نمیشه تا وقتی بزرگ بشه و اینکه جا نداریم. به نظرم چیزی نیست که بخان دخالت کنن. میتونی گهواره بخری جای تخت. اما من یه دفه ای تخت نوزاد نوجوان خریدم. انشالله به سلامتی بغلش کنی کوچولوت رو😘😘

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

کار خوب و عاقلا نهای کرده ای زایمانت کیه؟ دخمله؟

معلوم نیس امروز38 هفته وچهارروزم خبری ازباز شدن دهانه رحم نیس دخمله بله  

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
خب همینا رو بگو ،بگو تخت و این چیزا لازم نمیشه تا وقتی بزرگ بشه و اینکه جا نداریم. به نظرم چیزی نیست ...

منم میخاستم نوزادونوجوان بگیرم اما واقعا جانداریم  بایدتخت خودموجمع میکردم میزاشتم یه گوشه اتاق اتاقمونم9 متره کلا

عزیزم همینارو بگو،منم فقط ضروریارو با شوهرم خریدم خونم هم خیلی کوچیکه،الان دختر ۸ ماهشه هروقت چیزی نیاز داشت میخرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

البته کالسکه خیلی لازم میشه ها. من که واقعا عصای دستمه وقتی میریم بیرون.کریر نخریدم به جاش ساک حمل خریدم تا۲ماه وخورده ای استفاده کردم ازش. روروئک هم۴ماهش که بود خریدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اصلا مهم نیست به حرف هیچ کس هم نمیخواد گوش کنی

زندگی هر کسی برای خودش باید اهمیت داشته باشه

دخالت دیگران فقط شما رو اذیت میکنه

نباید به حرف هیچکس گوش بدی

خودت ببین چی راضیت میکنه

بعدا خودت خورد خورد خرید کن

می تونی بری حضوری و یا اینترنتی هر چیزی که دوست داری با حوصله خرید کنی

پیشنهاد میکنم از فروشگاه علی کالا خرید کنید

Alikala.ir 

البته کالسکه خیلی لازم میشه ها. من که واقعا عصای دستمه وقتی میریم بیرون.کریر نخریدم به جاش ساک حمل خ ...

کالسکه برامن لازم نمیشه همیشه باماشین میریم بیرون باشوهرم بعدشم یه هفته دیگه دنیامیادپاییزوزمستون میفته نمیشه زیاد ازکالسکه استفاده کرد