2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 47 پست
منم میخاستم نوزادونوجوان بگیرم اما واقعا جانداریم  بایدتخت خودموجمع میکردم میزاشتم یه گوشه اتاق ...

افرین ، اولویت با فضای خصوصی والدین هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من بچه اولم دختربودهمه سیسمونی رومامانم خرید.سردومی ام بازدخترنمیخوام مردم حرف مفت بزنن.تخت سرویس خواب پتو.کریر.ساک لباس .حوله یکم خورده ریرمیخوام بخرم.

مامان دوتادخترگل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخاستم نوزادونوجوان بگیرم اما واقعا جانداریم  بایدتخت خودموجمع میکردم میزاشتم یه گوشه اتاق ...

خب پس میتونی بعدا بخری عزیزم. ما خودمونم مستاجریم، این سری کلی دنبال خونه گشتیم که اتاقش بزرگ باشه هم تخت خودمون هم تخت پسرم جا بشه توش. اما از۲سالگی دیگه جداش میکنم. وقتی جات کوچیکه همون گهواره عالیه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

هنوز وقت هست معاینه رفتی؟ شکمت افتاده پایین؟ نینی درشته یا ریز؟

بله شکمم هنوز بالاست خیلی ریزه نی نی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من بچه اولم دختربودهمه سیسمونی رومامانم خرید.سردومی ام بازدخترنمیخوام مردم حرف مفت بزنن.تخت سرویس خو ...

بیخیال اونقدرحرف مفت بزنن خسته شن توی این وضع اقتصادی نمیتونم به هیشکی فشاربیارم 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

من سال نودو هفت یه هفت میلیون خودمون داشتیم چهارتومن هم مادرم داد میخاستم بریم سیسمونی بگیریم برا دختر بعد عوض سیسمونی رفتیم یه پراید مدل پایین خریدیم واسه دخترمم فقط لباس وحوله یه دونه کمد خریدیم پارسال  پول دستمون اومد پراید صفر خریدیم واسه دخترمم بعدش کمد واینا رو عوض کردیم اگه اونموقه میدادم سیسمونی هیچوقت نمیتونستم ماشین بخرم

کالسکه برامن لازم نمیشه همیشه باماشین میریم بیرون باشوهرم بعدشم یه هفته دیگه دنیامیادپاییزوزمستون می ...

من کالسکه از۶ماهگی به بعد استفاده کردم،وقتی که تونست بشینه.برای موقعی میریم بازار یا پیاده روی خیلی خوبه. چون بچه هرچی بزرگتر میشه سنگین تر میشه بغل کردنش سخته و اینکه خود بچه هم اذیت میشه و زود خسته میشه تو بغل. حالا اینم بعدا میتونی بخری،بعد عید اگه لازمت شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من سال نودو هفت یه هفت میلیون خودمون داشتیم چهارتومن هم مادرم داد میخاستم بریم سیسمونی بگیریم برا دخ ...

دختر اولمم بود کلی تیکه انداختن جاریم ولی الان اون ماشین ندارهدما داریم حرف بقیه برات مهم نباشه زندگی وآسایش خودت مهمتره

بیخیال اونقدرحرف مفت بزنن خسته شن توی این وضع اقتصادی نمیتونم به هیشکی فشاربیارم 

ماهم ازنظرمالی فول نیستیم حتی خوممدپس اندازمومیدم.ولی چاره چیه بعضیافقط این طوری دهنشون بسته میشه

مامان دوتادخترگل
من سال نودو هفت یه هفت میلیون خودمون داشتیم چهارتومن هم مادرم داد میخاستم بریم سیسمونی بگیریم برا دخ ...

دقیقا شوهرمنم میگه بزار اول زایمان کنی خیالمون بابت زایمانت که راحت شد میریم براش نیم ست میگیریم

من کالسکه از۶ماهگی به بعد استفاده کردم،وقتی که تونست بشینه.برای موقعی میریم بازار یا پیاده روی خیلی ...

اره به نظرم بعدا هم میشه اگه احتیاج داشت گرفت توبازار تموم نشده که